Fiat İkame Araç Sorunu

Fiat İkame Araç Sorunu
10 Temmuz 2024 15:37

01.09.2023 tarihinde iş için şirketimize Fiat marka yeni Doblo'lardan aldık. Araç 20 bin kilometreye geldiğinde 3 günde bir motor arızasından dolayı servisten çıkamaz olduk. Servis AdBlue hatası veriyor. Arabada AdBlue az diyerek bizi servisten uğurladı. Ertesi gün aracın motor kısmından görselde bulunan kristalleşmiş şekilde AdBlue çıkarttım ve servise gittim. Aracın AdBlue kaçırdığını sayemde anladılar ve parça gelmesi için 1 hafta aracın serviste yatacağını söylediler. Biz de bu aracı iş için aldığımızı ve aktif kullanıldığını söyledik, ikame olarak sınıfı fark etmeyen bir araç talebinde bulunduk fakat ticari araçlarda bunu yapmadıklarını söylediler. Biz kamyon veya farklı bir sınıfta araç istemedik, sistemi yürütmek amacıyla bir talepte bulunduk fakat Fiat bu konuda çok kötü, hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Zaten 20 binde olan bir aracın neden 2 günde bir serviste olduğunu söylemiyorum bile. Fiat pişmanlıktır.

10 Temmuz 2024 15:46 (Şikayetten 9 dakika sonra)
11 Temmuz 2024 15:52

Ne zaman iletişime geçilecek araç tamir edilince mi arabamız 4 gündür serviste ikame araçla ilgili hiçbir gelişme yok şu anda zaten 1 hafta denmişti parça temini için

Tunahan
Tunahan
Şikayeti Çözüldü

Bilerek yapıyorlar

İlker
06 Temmuz 2024 14:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo Cargo 1.5 Motor Arızası

03 Nisan 2024 09:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 1 Ay İçinde 4kez Arıza. Verilen Sözler Tutulmuyor Çözüm Sağlamıyor

Emre