Fiat Egea'da Kronik Rölanti Ve Islık Sorunu

12 Kasım 2024 14:23

110 binde olan Fiat Egea marka aracımda rölanti ( titreme ) problemi yaşamaktayım. Uzun süredir böyle. 2 ve 3. Viteste ise ıslık sesi alıyorum. Turbo ve motor bakıldı ve problem çıkmadı. Bu nedir? Herkeste kronikleşmiş ve kimse çözemiyor!
Çözebilen biri lütfen dönsün bana.

12 Kasım 2024 14:42 (Şikayetten 18 dakika sonra)
16 Ocak 2025 12:25

Aracı sattım :)

Hüseyin
Hüseyin

Aynı ıslık sesi benim aracımda da var. Araştırıyorum ama bir bilgiye ulaşamadım. Daha önce servisten şöyle bir bilgi öğrenmiştim. Yan dikiz aynasının arasındaki fazla boşluktan bu sesin geldiği söylendi. Kronik bir sorun olduğunu ve yıllardır Fiat'ın bu konu hakkında bir şey yapmadığına şahit olduk. Bir dahada fiyata yanaşmam.

Barış

Hocam selamlar. Maalesef ayna vs değil. Her gaza bastığınızda gelen bir ses. Bariz ön takım sorunu. Turbo sorunu olduğunu biliyorum. Revize ettirdiğimde biraz hafifledi ama devam etti. Egealarda buji, turbo, rolanti hatları çok oluyor. Youtube.com'dan da izleyebilirsiniz. Ayrıca dizel araçlarda partikül tıkanıklığı çok oluyor. Aracı devirde kullanıp bu sorunu gidermezseniz de başınızı çok ağrıtıyor. Açıkçası uzun yıllar bindim ama bayağı bırakarak bindim :)

Ahmet
Ahmet

Çözdünüz mü kardeşim sorun neymiş

Fiat Aynısını Maraş'ta Da Var Ne Yapmak Lazım Sabahları Çalışmıyor Her Şe

Gökhan