Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Fenoti Kurulum Ve Garanti İçin Ücret İstiyor

05 Aralık 2023 11:16

Şok marketten Fenoti marka 43" televizyon aldım. Garanti için kurulumun ve paketin açılmasının servis tarafından yapılması zorunluluğu olduğunu belirttiler. Çağrı merkezini arayınca 580 ₺ ücret istedi. Durumu firmanın 08508866686 numaralı çağrı merkezine iletince 50"ten küçük televizyonlar için kurulum ücreti alındığını teyit ettiler. Garantinin yasal bir hak olduğunu ve ücret alınamayacağını düşünüyorum. Bu ücretin derhal kaldırılmasını istiyorum.

05 Ağustos 2024 09:46 (Şikayetten 8 ay sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz.

05 Ağustos 2024 10:35

Servis kurulumu yapmadan önce aramıştım. Fakat çağrı merkeziniz de 50"'ten küçük televizyonlardan kurulum ücreti alındığını belirtti.

Halit
Halit

Evet ne yazık ki kendilerince bir kanun yazmışlar ve kanunda bunun olduğunu iddia ediyorlar. Fakat Alo 175'i arayıp durumu anlattığımda böyle bir kanunun olmadığını, kurulumu ücretli yaptırıp fatura talep etmemi fatura verilse de verilmese de bulunduğumuz ilin ticaret il müdürlüğüne montajı yapan servis hakkında şikayette bulunmamı istediler.

Ahmet
24 Nisan 2024 21:45