Faruk Yalçın Zoo (Darıca ) Kaba Personel

29 Eylül 2024 15:28

Bugün (29/09/2024 tarihinde) Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Park'ına giriş yapmak için gişelerde sıraya girdik. Saat 14.30 sularında gişede iki tane 30 yaşlarında kadın vardı. Sırada beklerken öğrenci belge e devletten indirip açtım. Fakat gişelere geldiğimde fotoğrafım olmadığı için ve 18 yaşından küçük göründüğüm için kabul etmeyeceklerini söylediler. Bunun üzerine okulum Bys sistemine giriş yaptım ve fotoğrafımı gösterdim. İsmim, fotoğrafın ve öğrenci numaram vardı ve e devlet belgem ile eşleşiyordu. Fakat yine kabul etmeyeceklerini söyleyip okulun fiziksel kimliğini göstermemi kabaca istediler. Çok saygısızcaydı. Bunun üzerine ben çantamda kimliğimi ararken benim yerime başka müşteriler almaya başladılar. Ben de bunu kabul etmeyeceğimi çünkü onlar yüzünden vakit kaybettiğimi söyledim. Beni kaba bir dille aşağıladılar ve görmezden gelip diğer müşterileri almaya başladılar. İki müşteri sonra 5 dakikadır elimde bekleyen kimliği bakıp sonunda ödememi alıp biletimi verdiler. İki kadın da çok bayadı ve bana çok saygısızca konuştular, ben onlara siz diye hitap ederken bana seni mi bekleyeceğiz seninle uğraşmak zorunda değiliz beğenmiyorsan alma git gibi kafa ifadeler kullandılar. İkisinden de şikayetçiyim ve kesinlikle gişede müşteri karşılayacak ahlaka sahip değiller.

Faruk Yalçın Zoo Bilet İadesi Skandal

02 Nisan 2024 19:10
İsa sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:13

Hayvanat Bahçesi'nde Beklenmedik Fiyat Farkı Ve Yüksek Bilet Ücreti Şoku