Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Farabi Hastanesi (Konya) Farabi Hastahanesi Kardiyoloji Doktoru

26 Kasım 2023 22:06

İyi akşamlar, 3-4 yıl önce babam Konya Farabi Hastanesi'nde M**** S****** Bey tarafından kalp damarlarına 2 adet stent takıldı. Biz şehir dışından gelmiştik, bulunduğumuz şehirde sadece devlet hastanesinde bu işlem yapılıyordu ve çok sıra bekleniyordu. Bu işlemden sonra 2 defa kontrol için hastanenize gelmiştik. Her şey normaldi ancak 24 Kasım 2023 tarihinde babam rahatsızlandı. Bulunduğumuz şehirdeki bir özel hastaneye gittik. Buradaki doktor, bütün tahlilleri yaptı ve kan değerlerinin çok yüksek olduğunu, acilen anjiyo yapılması gerektiğini söyledi. Daha önce stent taktırdığımız M**** S****** Bey aklıma geldi. Buradaki doktora bahsettim, bana sonuçları verdi ve bunları hemen doktorunuza gönderin dedi. Konya Farabi Hastanesi'ni aradım, durumu anlattım ve acil olduğunu söyledim. Benimle konuşan bayan, M**** S****** ile konuşup hemen döneceğini söyledi ve döndü. Sayın doktor 'Ben yardımcı olamam, bugüne kadar hangi doktora takiplerini yaptırmışsa o doktor yardımcı olsun' demiş. Bu durum karşısında çok üzgünüm. Sen yanlış meslek seçmişsin, ticaretle uğraşsaydın belki daha fazla para kazanırdın. Ben ticaretle uğraşıyorum ve nerede Hippokrat yemininiz diye soruyorum. Bu nasıl bir doktorluk anlayışıdır? Ortada bir can var ve biz başka bir doktora takip yaptırmadık. Babam her ay anjiyo olmuyor. Stentlerden sonra herhangi bir sağlık sorunu olmadı ve başka bir şehirde olduğumuz için her ay gelemiyoruz. Galiba kontrollerdeki ücreti kafaya takmışsınız. Sayın doktor, bana hesaplayıp söyleseydi verirdim. Şükürler olsun, sizin kadar paraya değer vermiyorum. Farabi Hastanesi yetkilisi, burada insan hayatı söz konusu. Bu doktora bunu anlatmanızı rica ediyorum.

Tedavi Sürecinde İletişimsizlik Ve Ek Ücret Talebi

06 Kasım 2024 11:14

Farabi Hastanesi (Konya) Farabi Hastanesi Hem İnsanların Sağlığıyla Hem Cebiyle Oynuyor

03 Eylül 2024 16:00
farabi-hastanesi-konya-farabi-hastanesi-hem-insanlarin-sagligiyla-hem-cebiyle-oynuyor-2.pdf
farabi-hastanesi-konya-farabi-hastanesi-hem-insanlarin-sagligiyla-hem-cebiyle-oynuyor-1.pdf
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Hatalı Anjiyo Ve Fahiş Ücret Skandalı

10 Aralık 2024 14:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Olimpos Hastanesi Acil Serviste Geç Teşhis Ve Yetersiz Müdahale Nedeniyle Hayati Tehlike Yaşadım

08 Ağustos 2025 00:16
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 00:18