29 Şubat 2024 17:08

27-11-2023 tarihinde İzmir Karşıyaka Hilltown Teknosa'dan aldığım 8304487402627 seri numaralı Fakir Kaave Plus kahve makinesini kullandığımda kahveyi çok kaynattığını ve köpüksüz kahve yaptığını gördüm. Bir süre başında bekleyerek kaynama sesini takip edip durdurarak kullandım. Sonra 05-0****24 tarihinde aldığım Teknosa şubesine vererek servis rica ettim. Takriben 10 gün sonra makinem servisten geldi. Makineyi kullandığımda yine aynı şekilde kahveyi çok kaynatıyordu. 18 Şubat günü Fakir Müşteri Hizmetleri'nin "https://destek.fakir.com.tr/iletisim" adresine şikayetimi bildirdim. Şöyle ki; kahve tiryakisi olduğumu, Türk kahvesinin kaynamaması gerektiğini, servisten geldikten sonra ekli servis raporundaki servisin yaptığı işlemleri ve buna rağmen makineden memnun olmadığımı belirttim. Aynı gün başvuru kaydımın alındığını belirten bir SMS aldım. 2 gün sonra 20 Şubat'ta bana SMS ve e-posta ile servis formunun linkini ve servis anket linkini gönderdiler. Servis formunun içeriği zaten elimdeki formda yazılıydı. Gönderdikleri anket linkinden de herhangi bir siteye ulaşılamıyordu. 21 Şubat'ta kendilerine gönderdiğim formun içeriği aşağıdadır: "18-02-2024 tarihinde yine buradan size şikayetimi iletmiştim. Fakir Kaave Plus, hatırladınız mı? Ben zaten size servisin yaptığı işlemleri ve bu işlemlere rağmen netice alamadığımı, kahve makinesinden memnun olmadığımı iletmiştim. Siz bana 2 gün sonra e-posta ile servis formuna ulaşacağım linki gönderdiniz. Buna zaten ihtiyacım yoktu. Hemen arkasından "https://tsanket.saruhan.com.tr:3437/Survey/New?ServiceId=102285933&Auth=1738861257" diye servisle ilgili bir anket linki gönderdiniz. Fakat ne gariptir ki bu link ile hiçbir sayfa açılmıyor. Sayın yetkili, ben size servisten değil üründen memnun olmadığımı belirttim. Çünkü servisin yaptığı işlemin ne olduğunu ben bilemem. Siz bana çözüm sunacağınıza açılmayan bir anket linki yolluyorsunuz. Bir Alman firmasına yakışmayan bir hareket bu. Lütfen telefonla iletişim kurabilirsek, derdimi anlatabilirim sanıyorum." Yine ekli ekran fotoğraflarında da görüleceği üzere başvuru kaydınız alınmıştır mesajı geldi. Ondan sonra ne arayan oldu, ne de soran. Fakir Alman markasıdır, kalitelidir, Alman disiplinine sahiptir diyerek tercih ettim ancak Müşteri Hizmetleri'nin bu ciddiyetsizliği beni şoke etti. Sonuç olarak, bu makine istediğim gibi kahve pişirecek şekilde ayarlanabiliyorsa ayarlansın lütfen. Yok hayır, bu modeller böyle diyorsanız, paramın iadesini talep ediyorum. Çözüm bekliyorum.

29 Şubat 2024 17:30 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 14:27
Fakir Kaave Plus Kahve Makinesi
Behiye sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 19:36
Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı
Ada sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2024 11:51
Fakir Ev Aletleri Tek Haftada Bozulan Türk Kahve Makinesi Ve İade Reddi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 02:49

27 Şubat 2024 15:10