Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Facebook'ta Yeni Hesap Açtığımda Kapanıyor

21 Mayıs 2023 00:06

Facebook hesap oluşturmama izin vermiyor açtığım an kapanıyor. Madem hesap açmama izin vermiyorsunuz sebepsizce kapatılan hesabımı açın.

Yardım merkezinizdeki kişisel hesabım kapatıldı formunu doldurup kimlik bilgilerimi gönderdiğim halde hesabım açılmadı. Facebook'un koşullarını ihlal ettiğim yazıyor 2009 yılından beri 13 yıldır kullandığım hesabımda asla Topluluk Kurallarını ihlal etmedim.

Yardım merkezindeki Hesap Kapatıldı - Gerekli Koşulları Karşılamıyorsunuz formunu dolduramadım size istediğiniz bilgileri göndermeme izin verin Facebook'un koşullarını karşıladığımı ispatlayabilirim.

17 Temmuz 2023 20:43

Benim Facebook hesabım sebepsizce kapatılmıştı. Yardım merkezinize tıkladım ve Facebook'u kullanmaya uygun olmadığım yazıyor. Facebook yetkililerinden rica ediyorum. Kapatılan hesabım kontrol edilsin asla Topluluk Standartlarını ihlal etmedim. Kimlik bilgilerimi gönderip değerlendirme talep etmiştim ve maalesef hesabım hakkındaki karar nihai olduğu için hesabım açılmadı. Bence bu karar yanlış. 13 yıldır 2009 yılından beri aktif Facebook kullanıcısıyım. Lütfen Facebook hesabımı açın. Olumlu sonuç alacağımı sanmıyorum ama tekrar şikayet yazayım dedim. Umarım bir Facebook yetkilisi bu yazıyı görür.

Facebook'u kullanmaya uygun olmadığınızı belirledik. Bu karar nihaidir. Ne yazık ki emniyet ve güvenlik nedenleriyle, hesabınızın neden kapatıldığıyla ilgili size daha fazla bilgi veremiyoruz. İlkelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Facebook Koşulları'nı gözden geçirin.

31 Mayıs 2023 22:15

Facebook hesabım 22 Kasım 2022'de sebepsizce kapatıldı. Kimlik bilgilerimi gönderdiğim halde hesabım açılmadı. 13 yıldır kullandığım hesabımda asla Topluluk Kurallarını ihlal etmedim. Hesabımı açın lütfen. Facebook yetkilileri umursamaz davranıyorsunuz. Siz böyle devam ederseniz daha çok kullanıcı kaybedersiniz.

profile profile profile

Cafer sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 16:55
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 22:06

Ferhat
18 Mart 2024 15:36
Facebook Hesabım Kapatılmış Tekrar Açılmasını İstiyorum
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 14:04
Facebook Haksız Kapatılan Facebook Adresi