Facebook Sayfama Yabancılardan Mesaj Gelmesi!

24 Nisan 2024 15:30

Facebook sayfama sürekli yabancı uyruklu isimlerden mesajlar geliyor. Konuya yardımcı olabilir misiniz? İlk defa başıma geliyor.

• Sayfa Sınırlaması hakkında ⚠️

Sayfanız yakın zamanda bir telif hakkı ihlali uyarısı aldı. Sayfanın sahibi olduğunuzu onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin. Aksi takdirde, artık reklam yapmak için Meta ürünlerini kullanmanıza izin verilmeyecektir. Bize belirtilen adresten bir sorumluluk reddi beyanı göndermediğiniz sürece sistemimiz reklam hesabınızı 24 saat içinde otomatik olarak devre dışı bırakacaktır: sp-active. Safetycenter. Me

Hizmetimizi geliştirmemize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Kurumsal Destek Ekibi
Facebook'tan yanıt yok. Meta Platforms, Inc., Dikkat: Topluluk Desteği, 1 Facebook Yolu, Menlo Park, ca 94012

Selim
Selim

Aynısı benimde başıma geldi ve 11K lik sayfamı benden aldılar. Bu masajlara inanman. Bir de ücret karşılığı reklam anlaşması talep eden mesaj, bağlantı ve hotmaile gelen mesajlardaki bağlantılara tıklamayın. Benim bu şeklide çaldılar hesabımı 3 gün önce ve beni engellediler. Facebook için güvenlik ve zafiyet açığıdır bu. 1.5 sene emek verdiğim sayfam ellerimden biranda gitti. Umarım açıklayıcı olmuştur

Nurhayat sonuçtan hiç memnun değil

Nurhayat
01 Mart 2024 18:02
Facebook Sayfam Ve Eşimin Hesabı Hacklenerek Çalındı!
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Facebook'un İzinsiz Arkadaşlık İstekleri Gönderme Sorunu

Tuğba
30 Eylül 2024 08:31
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
16 Ekim 2023 15:02