Ezgi Doğan Polikliniği İade İşlemleri Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

15 Eylül 2024 21:2011.525

Merhaba, Aris Ezgi Doğan Çukurambar şubesine ön görüşmeye gittim. Orada pek çok paket aldım ve kredi kartına hepsini taksitle çektiler. Ancak aynı gün içinde bazı işlemlerden vazgeçmek istedim ve firmaya ulaştım. İade iptal yapamayacaklarını söyleyerek beni Tüketici Hakem Heyeti'ne yönlendirdiler. Yani hiçbir işlem yaptırmadığım halde yasal olarak en doğal hakkım olan cayma hakkımı bana nasıl kullandırtmayıp işi yokuşa sürebiliyorsunuz?! Siz devletin kanunlarına rağmen, yasada açık ve net olan cayma hakkını yok sayan bir maddeyi sözleşmeye ekleyebiliyorsunuz?! Bu kadar zor değil ki hiç işlem yaptırmamış birinin iadesini yapın, olsun bitsin. Her firmanın yaptığı 5 dakikalık iş değil mi? Bunun için mahkemelere yönlendirmenin tek bir amacı olabilir: yıldırma politikası. Ama işte ben şu anda öyle bir güven kırılması yaşıyorum ki tüm işlemlerin iptalini istiyorum ve nereye olursa başvuracağım!

Merve
21 Aralık 2024 20:14

Merhabalar Tüketici Hakem Heyeti talebimi haklı buldu iademi geri alabildim

Yorumlar(8)

23 Kasım 2025 11:07

Ücret iadeniz nasıl aldınız anlatabilir misiniz arkadaşım işe bizde ödedik caymak istiyoruz nasıl yol izleyeceğiz bilmiyorum

27 Ağustos 2025 23:06

Arkadaşlar biz aldığımız hizmet sonrası büyük sıkıntı yaşadık eşimin yüzünde lekeler vardı bu lekeleri gidereceklerini söylediler eşimin yüzü her seansta daha kötüleşti lekeler çoğaldı her defasında doktorla görüştük yeni bir şey uygulayacağız dediler sonrasında sürekli ürün satma çabası biz hastaneden rapor aldık Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk raporu düzenleyen adli tıp doktoru eşime gerçekten yüzünüz çok kötü olmuş dedi fakat nasıl olduysa raporu düzenlerken fikri değişmiş sonrasında Hakem Heyeti bizi haklı buldu aristen arandık paramız iade edildi fakat taktikleri buymuş bize karşı dava açmış arisin avukatı bu arada bu aris ezgi doğan avukatlarından tutunda bütün üst düzeyleri kendi akrabaları her neyse bize açılan davanın celbi elimize ulaşmadığı için biz mahkemeye gidemedik mahkemede kesin karar olarak arisi haklı bulmuş bugün bana ödedikleri 25.000 TL ile birlikte avukat ücreti dosya masrafı tam 40.000 TL geri para ödedim bilginiz olsun hiçbir şekilde haklı olamıyorsunuz hakkı bile olsanız.

Xxxxx
Benzer Şikayeti Var
26 Ağustos 2025 18:09

Aynı durumdayım asla paramı vermediler. 80bin tl 6 aydır yok dikkatli olun.

18 Kasım 2024 10:24

Bende benzer durum içindeyim. Nevşehir'e açıldığı günden beri çok işlem yaptırdım. Süreç içerisinde güven sorunu oluşmaya başladı. Zorlama paket satmalar. İşlemlerin sonuç vermediğini düşündüm. Son aldığım paket 20.000 TL Haziran 2024 de imzaladım. 5.000 TL ödedim ve hiç işlem hizmeti almadan cayma hakkımı kullanmak istedim. Maalesef ne paramı veriyorlar ne de ödediğim kadar işlem yapıyorlar. İşin kötü tarafı hala parasını ödeyip almadığım başka paketler var. Ben de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Bu tarz güzellik merkezleri ile bu saatten sonra işim olmaz.

9 Ekim 2024 08:38

Merhaba Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu sonuç ne oldu paranızı iade alabildiniz mi

Aris Çukurambar Vip Aris Çukurambar Hiç İşlem Yapmadığı Halde Para İadesi Yapmıyor

4 Eylül 2023 13:337.897

Aris (Ezgi Doğan) Çukurambar şubesinde 02.09.2023 tarihinde cildimdeki lekeler ile ilgili görüşme gerçekleştirdim. Uzman...

2 Destek

Ezgi Doğan Polikliniği Güzellik Merkezinde İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

30 Ağustos 2024 23:039.074

Aris Ezgi Doğan Çukurambar Güzellik Merkezinden telefonda görüşme ile paket satın aldım. Ancak herhangi bir sözleşme yap...

2 Destek2 Yorum