18 Ekim 2024 11:49

Bende uzun yıllardan beri
Eyüp Sabri Tuncer in hem kolonya (kiraz çiçeği, yeşil çay, ve Okyanus ) olan ürünlerini hem de sıvı el şampuanını (Okyanus) olan ürünlerini kullanıyorum.
Bundan bir ay önce kullandığım kolonya sürdükten sonra ellerimin üstü bileklerimden dirseklerime kadar müthiş bir yanma oldu. Hemen yıkadım. Lakin anında kızarıklık bölgesel kızarmalar meydana geldi. Elimin üst bölgesinde sanki sigara basılmış gibi kabarcıklar meydana geldi. Reaksiyona uğradığımı anladım.
Alerji hapı kullandım. Pomat ve kremler aldım tabii ki kortizonlu hala geçmedi. Cildim pütür pütür lif yapıp ölü dokuyu hala atamıyorum. Zaman zaman nüksediyor kızarma ve kaşıntı atakları yaşıyorum.
Şikayetçiyim bu bir sağlık skandalı
Ürünlerini geri çağırdıklarını yeni öğrendim.
Esefle kınıyorum. Bu firmaya hiç yakışmadı.

18 Ekim 2024 13:00 (Şikayetten 1 saat sonra)
18 Ekim 2024 13:22
kolonya-kullanimi-sonrasi-ciltte-yanma-ve-kabarcik-sorunu-1.jpg

Merhaba Oya ben Daimi olarak kullandığım ürünler İlisikte bilgilerinize sunarım. Su an evim de hala mevcut ama kullanmıyorum.

18 Ekim 2024 13:27

Değerli Müşterimiz, Konu hakkında sizlere yardımcı olabilmemiz için talebinizi paylaşmanızı rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

18 Ekim 2024 15:51

Merhaba vermiş olduğunuz dosya ekle adresinden defalarca işlem yaptım. Buton aktifleşmedi. Bilgilrinize

18 Ekim 2024 16:10

Lot olarak belirttiğiniz tanımı ne demek olduğunu internet üzerinden araştırdım. Sprey şişesi üzerine öyle bir seri numarasına rastlamadım. Ya da silinmiş bilmiyorum.  Daha özenli kalıcı ambalaj kullanmanızı da tavsiye ederim. Çok yoruldum

Eyüp Sabri Tuncer Gül Suyu Ciltte Kızarıklık Ve Yanma Yaptı

22 Temmuz 2025 11:15
Eyüp Sabri Tuncer Gül Suyu Ciltte Kızarıklık Ve Yanma Yaptı

27 Mart 2025 01:19
Kolonya Kullanımı Sonrası Ciltte Yanma Şikayeti
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalarının Sahte Olduğu İddiası

10 Kasım 2024 01:15
Eyüp Sabri Tuncer Kolonyalarının Sahte Olduğu İddiası

21 Haziran 2024 23:56
Merve sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2024 00:20
"O kadar ilgili davrandı ki firma ve yetkilisi gizem hanim. Gerek konuşması gerek gönderdikleri ürünler ile beni mahcup ettiler. Buradan kendilerine tekrar teşekkür ederim. Bu şikayeti görenlerin de firmanın ilgisinden haberdar olmasını isterim."