Eyüboğlu Eğitim Kurumları Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir İlkokulu Kayıt Haksızlığı

03 Nisan 2023 10:34

Burçak Eyüboğlu Batı Ataşehir İlkokulu ile ara sınıf geçişi için 25 Şubat 2023'de görüşmeye gittik, müdür yardımcısı ile birebir bir okul tanıtımı oldu ayrılırken de çocuk için 18 Mart tarihinde görüşme yapabiliriz dendi. Çok geç değil mi dediğimde herkesle 18 Mart'ta bire bir görüşüleceğini geç olmadığını söylediler.
Biz 18 Mart'ta görüşme yapılacak diye beklerken 17 Mart akşamüzeri okuldan arayarak kontenjanlarının dolduğunu görüşme gerçekleştiremeyecekleri bilgisini ilettiler :) ) ) Arayan kişiye böyle bir şey mümkün olamaz siz bize tarihi 18 Mart verdiniz bizim talebimiz değildi dediğimde bir müdür yardımcısına bağladılar (25 Şubat'ta görüştüğümüz değil) hanımefendi kontenjanlarının dolduğunu söyleyerek görüşmek istemedi.
Böylece anlaşıldı ki ilgili kontenjan torpille çoktan dolduruldu, kendi verdikleri görüşme tarihi de böylece yalanlarının bir parçası oldu. Bizi de 25 Şubat'tan 17 Mart'a kadar bekleterek yaptıkları haksızlığı misli katlamış oldular.
İyi ki bu okula kayıt yaptırmamışız, vizyonlarının ne olduğu belli.

Okulda Güvenli Ve Destekleyici Bir Ortam Talebimiz

21 Aralık 2025 20:27