Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 19:07

E**** A*** evs medianın sahibi olan şahısa, 17 Ekim 2024 tarihinde ödeme yaptım. 1 Kasım 2024 ilk haftası ürünün gönderileceği söylendi. WhatsApp iletişim gruplarına kargonun durumu ile alakalı yazdığımda 8-10 saat arasında dönüş yapılıp, ürünün kargoya verildiği söylendi. Kontrolünü sağladığımda böyle bir kargonun olmadığını tespit ettim. 1 Kasım haftası ürün bana gönderilmedi. Daha sonra bunun sebebini sorduğumda üslupsuz bir şekilde Instagram üzerinden 15 Kasım üretim süreci diye yanıt aldım. Yine üslupsuz bir şekilde (zoruna gittiyse alma, senin karın ağrını dinleyemem) diye E**** A***'dan mesaj aldım. Evs medianın kurumsallıktan uzak, müşteri ilişkisine önem vermeyen, uzayan ve aksayan durumları WhatsApp gruplarında müşterileri ile paylaşmayan bir yapı olduğunu bu süreçte anladım. E**** A*** ile (edep, usûl, ve adap) çerçevesinde yaptığım yazışmalar neticesinde kendisinin yüksek egosuna maruz kalarak, siparişimi iptal etti. Evs media ile yasal süreci başlatıp, hakkımı bu şekilde arayacağım.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2024 16:13
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Almina Tasarım & Organizasyon Geri Dönüş Sağlanmadı

11 Şubat 22:08
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36