Evital Psikolog Seansımda Yaşadığım Mağduriyetin Çözülmesini İstiyorum

Evital Psikolog Seansımda Yaşadığım Mağduriyetin Çözülmesini İstiyorum

Evital'den psikolog randevusu aldım. Saatinde bekliyorum. Hekim gelmedi. Daha sonrasında teknik destek yardımcı oldu. İptal edildi randevum sistemdeki bir sorundan hekimin sistemine seansım düşmemiş. Üç iş günü içinde para iadesi olur dendi. 6 aralıkta yaşadığım bu mağduriyet 17 Aralık olmasına rağmen hala çözülmedi. İlk seansımda böyle bir durum yaşadığım için üzgünken para iademi bile alamıyorum.

20 Aralık 2023 11:36 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için çok üzgünüz. Randevunuzun iade ödemesi tarafınıza yapılmıştır. Saygılarımızla Evital

Evital Psikolog Randevusunda Hayal Kırıklığı Ve İade Sorunu

"Şikayetim yayınlandıktan sonra tarafıma ulaşıp ücret iadesi yaptılar. Psikolog Hanım da bizzat arayıp ilgilendi. Teşekkür ediyorum. Ancak dürüst olmak gerekirse sitenin düzgün çalıştığını düşünmüyorum keza o zaman şikayetvar.com'a ihtiyacım kalmazdı. Umarım kısa zamanda aksaklıklar düzelir."

Evital Ödemesini Yaptığım Psikolog Seanslarını Kullanamıyorum

"Sadece bu platformdan değil Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuru yaptım ondan sonra evital temsilcisi bana dondu ve mağduriyetimi giderdi ilgileri için teşekkür ederim"

1 Yorum

Evital Online Randevu Hayal Kırıklığı

Evital https:/ /evital.com.tr/arama/psikolog linkini kullanarak Psikolog *** hanımdan kızım için online randevu talebind...