Hira Paketleme Yasal Sorumluluk Beyanı

30 Temmuz 2024 15:39

Merhaba 30.07.2024 de internet üzerinden evde paketleme başvurusu yaparak önlem almak amacıyla evde ek iş olarak paketleme Hira paketleme adı altında faaliyet gösteren işletmeye internet üzerinden başvuruda bulundum.
Başvuru için adımı soyadımı t. C. Mi IBAN 'ımı ve ikametgah adresimi gönderdim. Ancak buraya şikayetimi yazarak önlem almak istiyorum. Bu tarihten itibaren kişisel bilgilerimle herhangi bir işlem yapılırsa hesap açılırsa benim ıslak imzam ve rızam olmadan gerçekleştirilen her türlü işlemden sorumluluk kabul etmediğimi bildirmek isterim.
İsim soy isim t. C. Adres telefon ve diğer bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Papara hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik digital cüzdan, ve kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış veya yapılacak herhangi bir işlemden kesinlikle onayım yoktur. Islak imzam olmadan gerçekleştirilen herhangi bir işlemden onayım yoktur.
Islak imzam olmadan gerçekleştirilen herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin 3. Kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına rıza göstermiyorum. Bu sayfadaki şikayetleriyle tedirgin olduğum konuyu resmi olarak bildirmek istiyorum.

Sude
Sude

Merhaba acaba gerçekten doğru mu hira paketleme iş imkanı sağlıyor mu veya ek gelir

30 Temmuz 2024 13:58

25 Temmuz 2024 17:55