18 Eylül 2024 05:08

Adım y****** p*****. 16 Eylül. 2024 tarihinde Instagram'da karşıma çıkan s** paketleme acentesi ile evde ek iş sabun paketleme başvurusu sonucu iletişime geçip adımı, soyadımı, açık adresimi ve telefon numaramı gönderdim. 450 TL kapora parası gönderdim ve daha sonra bana 3.128,90 TL gibi bir kargo parası ödemem gerektiği söylendi. Bunu daha önce neden bilgi verilmedi diye sorgulamaya başladım. Maalesef ki bana 90 saniye içerisinde verdiğim kargo ücretinin geri yatacağını söyledikleri için belirttikleri kargo ücretini de ödedim. Sonrasında beni farklı bir numaraya yönlendirdiler. Bu kişi sözde finansa müdürleriymiş. Beni hazine ve maliye Bakanlığından onay için arayacaklarını söyledi. Bana vergi ve fatura ücretinin olduğu bir belge attı bunun üzerine ben vazgeçtiğini söyledim ve vermiş olduğum ücretlerin geri iadesinin yapılmasını istedim. Vazgeçtiğim için herhangi bir ürün teslim almamış olmama rağmen avukata vereceklerini beyan ettiler. Kaporayı ve kargo ücretini iade etmeyeceklerini belirttiler. Buraya şikayetimi yazmak istiyorum. Kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa, benim ıslak imzam ve rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek istiyorum. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan banka hesabı, Ziraat hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir İşlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmadan hiçbir İşlemde onayım bulunmamaktadır. Benim ıslak imzam olmadan yapılan herhangi bir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir. Özel bilgilerimin üçüncü kişilerle paylaşılmasına ve iznim dışında kullanılmasına izin vermiyorum. Benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan yapılmış işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet kabul etmiyorum.

Havin
Havin

Merhaba adınıza herhangi bir işlem yapıldı mı aynı şeyi bende yaşıyorum kargo parasını da ödedim şu an vergi istiyorlar ve 16 bin tl istiyorlar ne yapacağımı şaşırdım

Eda
Eda