Okan sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 14:52

Ailece sürekli tercih etmiş olduğum Eti ürünleri son zamanlarda hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Defalarca kez paketten hatalı ürün çıktı ve sürekli tekrarı gelince bu sefer dile getirmeye karar verdim. Son olarak Eti Hindistan Cevizli hoşbeş aldım ve yine hatalı bir şekilde çıktı. Bu sefer yazmaya karar verdim. Çevremde daha önce çikolata gofret fabrikasında çalışan olduğu için bu ürünün hatalı olduğunu ve bu şekildeki ürünün paketlenmemesi ıskarta ya ayrılması gerektiğini söyledi. Bu sorunun giderilmesi için desteğinizi rica ediyorum yoksa bir daha Eti ürünlerini tercih etmeyeceğim.

24 Aralık 2024 14:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

24 Aralık 2024 15:00

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

24 Aralık 2024 17:26

Dönüş yapıldı inceleme yapılıp tekrar dönüş yapılacağı söylendi. Dönüş yapılmasını bekliyorum.

02 Ocak 2025 15:24

9 gün oldu ne soran ne arayan ilgilenen yok ilk gün aradılar sonra arayan soran yok Yazıklar olsun

03 Ocak 2025 09:22

09 Ocak 2025 09:37

Eti için müşteri memnuniyeti önemli değil malimiz satılsın müşteri ne derse desin önemli değil Eti olarak bizim cebimiz dolsun başka bir şeyin önemi yok anlamına geliyor bu çünkü 24 aralıktan beri bir ilerleme yok buraya müşteri bilgilendirildi yazmak sorunu çözmüyor aradıklarında inceleme yapıyoruz diyorlar hep hikaye...

19 Ocak 2025 15:35

Yazıklar olsun sizin müşteri memnuniyetiniz bu kadar iste 1 ay oldu neredeyse ilgilenen kimse yok yazılan yazıya görüşüldü yazmak sorunu çözmüyor ya da memnuniyet sağlamıyor. Eti pişmanlık

Bülent

Tarım bakanlığını göreve davet ediyorum. Yoksulluk bir yandan, gıda terörüne teslim edilmek diğer yandan.

Bülent

Eti ürünleri merdivenaltı ürünlerden daha kalitesiz hale geldi. Çok para kazanma hırsıyla markalarını yok ettiler. Örneğin hoşbeş çileklinin tadını anlatayım. Bildiğiniz öksürük şurubu gibi tadı var. Yedikten kısa bir süre sonra, kötü kokulu aroma ağzınızdan geri geliyor. Yoğun glikoz ve tatlandırıcılar ani tansiyonu çıkarıyor. Doğrusu merak ediyorum. İçinde doğal olan bir gıda maddesi var mı? Hükümetin en büyük hatalarından birisi, esasen marka ve büyük firmaları Derince gıda terörüne karşı denetleyeceksin. 50 sene önce aldığı izin ve reçeteye ne kadar uyuyor. Siz bir kamyoneti her sene muayeneye çağırıyorsanız, Halk sağlığı ile ilgili bu konuya daha hassasiyet göstermelisiniz. Vergi veriyor, istihdam sağlıyor diye halk sağlığını göz ardı ettiremezsiniz.

eti-urunlerinde-tekrarlayan-kalite-sorunlari-1.jpg

12 Temmuz 2023 22:26