Fatma
21 Eylül

Marketten aldığımız 22.02.2024 son kullanma tarihli Eti Burçak sütlü çikolatalı bisküvi küflü çıktı böylesine bilinen bir markadan böyle kötü bir şey gerçekten beklemiyorduk küçük kardeşim fark etmeden yedi gereğinin yapılmasını istiyoruz. Çok şaşkınız

Eti Gıda Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 16 dk 47 sn
Eti Gıda Logo
21 Eylül 08:49

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Logo
21 Eylül 10:26

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Eti Gıda Tarihi Geçmemiş Olmasına Rağmen Küflü Olması

Hasret
1 hafta önce

Merhabalar, az önce almış olduğum Eti çikolatalı gofretten küf tadı aldım ve sadece ben değil, annem de aldı. Tarihi henüz geçmemiş olmasına rağmen. Daha önce defalarca aldığım Eti çikolatalı gofretten böyle bir şey beklemezdim. Eğer böyle çıkacaksa bir daha almam, lütfen ürünleri dikkatle üretiniz.

Eti Gıda Tarihi Geçmemiş Olmasına Rağmen Küflü Olması

Yeter
1 hafta önce

Marketten aldığımız Eti Ahenk Gurme çikolata bozuk çıktı. Sürekli severek yediğim çikolata ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çikolatanın her yerinde beyaz küçük noktalar var küf gibi. Tarihi vs geçmiş değil. Aynı çikolatadan 4 tane aldım hepsi güzel geldi sadece bu çok kötü. Eti gibi bir firm...

La Can
1 hafta önce

Aldığım Eti form çikolata kaplı bisküvinin son tüketim tarihi 23.01.2024 olmasına rağmen üstü küf kaplıydı! Üstelik satın aldığım iki ayrı pakette de aynı problem vardı! Paketi açar açmaz şok oldum. Hiç mi insan sağlığını düşünmüyorsunuz. Bakmadan yesek neler olacak kim bilir!

Eti Gıda Kek Aldım Bozuk Çıktı Ve Tarihi De Geçmişti

Hüseyin
2 hafta önce

Eti Topkek aldım, ancak bozulmuş ve küflü çıktı; ayrıca çok kötü kokuyordu. Şikayetim, Eti Topkek'in bozuk çıkmasıdır. Anlayacağınız üzere, ürünün tarihi de geçmişti. Bugünün tarihi 21.11.2023 iken, kekin üzerinde yazan son tüketim tarihi 03.11.2023'tü. Gereğinin yapılmasını ve durumun düzeltilmesin...

Eti Gıda Kek Aldım Bozuk Çıktı Ve Tarihi De Geçmişti

Eti Gıda Alaska Frigo Küflü Çıktı

Keçi
2 hafta önce

Eti Alaska Frigo küflü çıktı. Daha dün almıştım ve açtığımda üstü tamamen yeşildi. Son kullanma tarihi 2025 olmasına rağmen nasıl bu ürünü satarlar anlamadım. 1 ısırık aldıktan sonra fark ettim. Donmuş çikolatada küf olması da ayrı enteresan. Şikayetçiyim.

Eti Gıda Alaska Frigo Küflü Çıktı

0 Yorum