Estesante Clinic Estesante Kalitesiz İşlem Ve Sürekli Rahatsız Etmeleri

09 Şubat 2024 21:31

Estesante de dudak dolgusu ve botoks yaptırmıştım. Botoks zaten asla tutmadı, defalarca kez yaptılar en son tutmayınca bir daha gitme vakit kaybetme gereği duymadım. Su karıştırıyorlar botoksa. Dolgu da yamuk oldu, bıyık bölgeme taşırdılar eritirdim başka klinikte. Sonrasında her gün telefonuma 100 SMS gönderdikleri için kendilerini atmamaları için aradım, engellendiğimi öğrendim. Buraya şikayet yazdım ve sonrasında bana ulaşıp numaramı sildiklerini, bir daha SMS gelmeyeceklerini söylediler. Aylardır SMS gelmiyordu, bugün yeniden SMS geldi. Numaranızı sildik bir daha SMS gelmeyecek demediniz mi? Hem yanlış işlem yapıp sağlıkla oynadığınız için, hem vergi kaçırıp kredi kartına fazla ücret aldığınız için, hem de numarama bilgim isteğim dışında sürekli mesaj atıp rahatsız ettiğinizden dolayı sizi gerekli yerlere şikayet edeceğim.

Gülay
Gülay

Merhaba, estanse klinik için randevu aldım ama araştırayım derken yorumunuzu gördüm. Acaba nerede İstanbul da mı Antalya da mı yaptırdınız. Sanırım şubeleri var. Bir de yapan Dr. Kimdi

Kayra
Kayra

İstanbul'da işlem yaptırdım Dr. İsmi vermem doğru olmaz ama hepsi aynı zaten

Randevu Ve Hizmet Sonrası Destek Sorunu

26 Nisan 2025 18:45