Escape Garanti Kapsamındaki Saatim İçin Beklenmedik Ücret Talebi!

Escape Garanti Kapsamındaki Saatim İçin Beklenmedik Ücret Talebi!
25 Aralık 2024 14:38

Saat & Saat'ten aldığım Escape marka saatimin tarih ve gün gösteren kadranları yerinden çıktığı için garanti kapsamında servise gönderdim. Servisten gelen ilk mesajda, 'Sn. Murat k***, 10669123 servis numaralı ESCP102205 model kodlu Escape marka ürününüze yapılan kontrol neticesinde; Ays tamiri tespiti yapılmıştır. Ürününüze yapılacak işlemler: bakım 350.00 TL, montaj/tamir. Toplam servis ücreti 0.00 TL'dir. Ürününüz tamir montaj işlem sırasındadır.' denildi. Fakat daha sonra, 'Sn. Murat k***, 10669123 servis numaralı ESCP102205 model kodlu Escape marka ürününüze yapılan kontrol neticesinde; darbe sonucu kadran ays dağılmıştır tespiti yapılmıştır. Ürününüze yapılacak işlemler: pil 275.00 TL, makine 725.00 TL, kadran 680.00 TL, a. Y. S. 340.00 TL montaj ve tamir. Toplam servis ücreti 1,745.00 TL'dir. 4 iş günü içinde işlem onay ya da ret verilmemesi durumunda ürününüz işlemsiz olarak geri gönderilecektir.' mesajı atarak para talebinde bulundular. Bana darbeden dolayı dediler (resimlerde mevcut). Marka olan bir saatin (Escape) ve marka olan (Saat & Saat) satıcısından bunu beklemezdim. Mağduriyetimin giderilmesini istedim.

Sevda sonuçtan çok memnun

28 Ocak 2025 14:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 12:25
Escape Saat & Saat Kalitesine Güvenmek Pişmanlıktır.
Escape Saat & Saat Kalitesine Güvenmek Pişmanlıktır.

Escape Marka Saatin Tamiri

14 Aralık 2023 19:57