İsa sonuçtan hiç memnun değil

Ertan Sigorta Eksperi Pişmanlığı

Ertan Sigorta Eksperi Pişmanlığı
29 Kasım 2024 11:43

Ertan sigorta ekspertiz hizmetleri ltd. Şti. Tarafından 06*** 025 plakalı aracıma değer kaybı için ekspertiz yapılmış olup yanlış değerlendirme (araç teknik bilgileri, renk, model, ) neticesinde değer kaybı olarak komik bir rakam çıkartmışlardır.

Bu konuyu dile getirip yardım ve bilgi istemek için ertan sigorta ekspertiz hizmetleri'ni aradığımda telefona çıkan n*** hanım telefonu açar açmaz derdimi anlatamadan kısa ve kaba şekilde karşılıklar vermiş ve beni dinlememiş, insana insan gibi davranmamıştır.

Bu duruma rağmen mağdur olduğum için bilgi almak derdimi anlatmak için çok çalıştım ancak beni 'satın almadınız' gibi garip bir karşılık vererek telefonu suratıma kapatmıştır. Hakkımın iki cihanda da razı gelmeyeceği bilmelerini isterim.

Nevin
Nevin

İsa bey bu konuda şirkete itiraz yapılabileceğinizi 2 gün boyunca gün içinde sürekli telefonla Mobbing uygulayarak (kendi adınıza olmayan bir aracın -sahibinin kimlik fotokopisi kullanarak ve sürekli kendinizin ben kapıcıyım Suriye'deki anneniz ve babanızın paraya ihtiyaç sahibi olduğunu ifade ederek yazılan rakamın itirazında bulundunuz. Dosyanız tekrar bilir kişi tarafından incelenmiştir. Saha bilginiz olmadan Reel ve formül üzerinden yapılan robotik ve mesleki tecrübelerin getirilmiş olduğu yoruma istinaden işlem yapılarak kendi beklentinizin rakamı karşılamadığı için telefonda sizin üslubunuza karşılık tekrar itiraz edilmesi gereken yetkili birimi aramanız gerektiği bilgisi verilerek görüşmemiz sonlandırılmıştır. Telefon kayıtlarımız mevcuttur. Öncelikle size sabırla aynı bilgi üst üste verilmiştir. Satın almadınız ifadesi ise trafik poliçenizin primi yaptırdığınız sigorta şirketi tarafından tahsil edilmektedir. Eksper acente değildir. :)

İsa

4. Beni dinlemediğiniz anlamadığınız için Kendimin askeri personel olduğunu ve Suriye'de bulunduğumu, babamın bina görevlisi olduğunu ve kendilerinin bu konularda gariban olduğunu hakkı olan tutarın hesaplarına geçmesi için uğraştığımı beyan etmiştim. Paraya ihtiyaçlarının olduğu söylemedim, çünkü ihtiyaçları ancak hakkı olan bütün paraya ihtiyaçları var, çünkü bir çok konuda fedakarlık edilip alınan bir araç bahse konudur. Sadece hakkı olanın onlara iletilmesini konusunda dosyada olan hataları size anlatmaya çalıştım. Satın alma konusunda beni satın almadınız dediniz ben sizi değil hizmet satın aldığım belirttim. Eğer ki ben poliçe yapacağım zaman değer kaybından muafiyet olup olmadığını araştırıp daha fazla ücret ödeyip muafiyet olmayan bir poliçe seçiyorsam evet ben burada bir hizmet için ekstra para Ödemiş oluyorum. Allah kimseyi kimselere haklı olduğunu çalışırken bırakmasın. Kolay gelsin :)

İsa

Sıra sıra gidelim. 1. ; 2 gün boyunca toplam 10.18dk. Olarak görüşme gerçekleştirdik, bunun 5 dakikası sizden ekspertiz dosyamın araç sahibine iletilmesi içindi. Geri kalanı da benim sözlerimi sürekli yarıda keserek, derdimi anlatamadan uzamasıyla geçmiştir. 2. Mobbing yaptığımı belirtmiş ve üstüne ses kayıtlarında olduğunu söylemişsiniz, 6698 sayılı kişisel veriler kanunu gereği benim rızamın olduğunu beyan ediyor ve bütün konuşmaların gerektiği takdirde bu platformda yayımlanmasını istiyorum, herkes görsün basit bir konuda derdimi anlatmak için uğraştığımı... 3. Kendi adınıza kayıtlı olmayan araç demişsiniz; araç sahibi babam olup bütün finansmanı tarafımca karşılandığı, ekstra bir evlat olarak babamın bilmediği, okuma yazmasının dahi kısmen olduğu veyahut yaşı gereği bu konularda anlamadığı için yardımcı olduğumu belirttim. Bu konuda araç sahibinin tüm bilgileri mevcut olup gerekli bilgi ve evrak araç sahibi tarafından yapıldığı ıslak imzalı belge ve bilgilerde mevcuttur.

North Group Tarafından Mağdur Ediliyorum!

29 Nisan 2025 23:55

11 Ocak 2025 04:17
Yanıltıcı Bilgilerle Yapılan Sigorta İşlemi
Yanıltıcı Bilgilerle Yapılan Sigorta İşlemi
Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Saygısız Hizmet Ve Yanıltıcı İşlemler

18 Aralık 2024 20:33