Errahome Parkta Yatın Ama Erra Home Dan Ev Kiralamayın

05 Ağustos 2023 15:33

Erra Home dan 5 Mayıs'ta ev kiraladım 1 yıllık peşin ödedim. Evle ilgili eksikleri ve düzelteceklerini vaat ettikleri şeyleri asla tamamlamıyorlar. Bugün tam 4 ay oldu yani ödediğim 4 aylık kiranın karşılığı olan hizmeti alamadım. Her defasında ilgileniyoruz çözüm sağlayacağız deyip daha da beter bir hale sokmayı beceriyorlar. Aylardır kirasını ödediğim evde değil zaman zaman arkadaşımda ya da otelde kaldığım oluyor. Gerekirse bankta yatın parkta sabahlayın ama asla erra Home dan ev kiralamayın. Söyledikleri hiçbir şeyi yapmıyorlar. Oturduğum dairenin iskanı bile hala yokmuş güvenlik söyledi aklım almıyor. İnşaatta otursaydık direkt. Binanın spor salonu var dediler bırakın spor salonunu, malzemeleri öyle bir yeri olduğundan sitenin bile haberi yok. Klima takılacak en kısa zamanda dediler şu yaz günü ev şu an 40 derece ve hala umurlarında değil. Evi kiraladığımdan bugüne ohh diyemedim. Her gün ayrı sorun. Kesinlikle erra Home dan kiralama yapmayın. Hatta eve bakmak için bile randevu istemeyin zaman kaybı.

Gaye
Gaye

Merhaba, çok benzer bir durumla karşı karşıyayız maalesef ve mağdur olduk. Rica etsem benimle iletişime geçer misiniz? Buraya baksam onlarla asla iş yapmazdım.

24 Nisan 2025 16:36

27 Mart 2025 14:11
Sema sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2025 20:34