Aysen sonuçtan hiç memnun değil

Beyaz Partiküllü Pahalı Erikli Su

Beyaz Partiküllü Pahalı Erikli Su
27 Temmuz 2024 19:43

Aldığım Erikli marka 19 litre suyun içinde yüzen beyaz küf gibi yüzen partiküller olduğundan 24.07.2024 tarihinde suyun değişimini istemiştim. Değiştirdiler. Toplam 3 tane 19 litre su aldım. Fakat gelen suyun içinde de beyaz yüzen partikülleri gördüm. 27.07.2024 tarihinde üç damacana suyun ve kaplarını iade etmek istediğimi artık Erikli'den vazgeçtiğimi ifade ettim. Para iade edemeyeceklerini, açılmamış damacanayı kontrol etmemi istediler. Bardak vb. Kirli olabilir diye. Damacananın kontrolünü ben değil sizler yapacaksınız dedim. Bir önceki şikayetimin laboratuvar sonucu henüz gelmedi. Bendeki bu suların üçünün de incelenip şahsıma sonuç iletimi yapılmasını istiyorum. Gereği yapılmazsa kapalı damacanadan aldığım video görüntülerini medyada paylaşacağımın bilinmesini saygılarımla arz ederim. Ben bilinçli tüketici olarak manevi tazminat ta açacağım. Bilginize.

27 Temmuz 2024 19:44 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

27 Temmuz 2024 20:06

İletişime geçtiler ancak çözüm sunmadılar. Çözüm yolunu ben yasal olarak yönlendireceğim. Açılmamış damacanadan aldığım videoları medyaya vermemi istermiydiniz? Siz bilirsiniz. 500 TL yi Erikli suya sadaka olarak bağısliyorum. Yasal yollar var iyi ki. Tazminat falan...

31 Ekim 2024 19:20

Aradan üç ay geçti. Laboratuvar sonuçlarını ileteceklerdi güya. Ses seda yok. Suları açılmamış damacanayla bir laboratuvara götüreceğim. Sonra da dava açacağım. Hadi bakalım. Siz beni s. Lak yerine koydunuz ya.

Erikli Su Siparişlerinde Sürekli Gecikme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Ekim 2025 09:52