Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi Lazer Epilasyon Hizmeti Hakkında Değerlendirme

08 Temmuz 2024 09:17

Özel Erdem Çakmak Hastanesi'ne güvenerek lazer epilasyon paketi satın aldım. 7 seanstan oluşuyordu, paketim bitti ve 2-3 ay sonra kıllarımın %70'i geri geldi. Şu anda mağdur durumdayım. Çok araştırıp gittim, çoğu güzellik salonlarına güvenmedim, hastane ortamı daha güvenilir olur diye ve çok pişman oldum. O kadar zamanımın boşa gitmesine mi yanayım, yol parasına mı, 7 seans boyunca çektiğim acıya mı? Madem bu kıllar kökünden yanmadı, ben niye o kadar acı çektim? Buz lazere gidenler bile daha çok memnun.

10 Temmuz 2024 10:35 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın hastamız, Öncelikle Erdem Sağlık Grubu olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Geri bildiriminizi değerlendirebilmemiz ve başvurunuzun detaylarını inceleyebilmemiz için aşağıda belirttiğimiz iletişim kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

12 Temmuz 2024 17:30

Merhaba sorun için iletişim linki gönderdiğiniz ama numara gönderdiğim ve adres gönderdiğim halde bilgi vermediniz acil cevap bekliyorum ilginiz için teşekkür ediyorum

26 Temmuz 2024 12:13

Ümraniye çakmak Erdem Hastanesi lazer epilasyon paketi satın aldım 7 seanstan oluşuyordu paketim bittikten sonra aradan iki ay geçti o kadar pişman oldum ki gittigime kılların hepsi geri geldi paramın ve emeğimin hepsi çöp oldu çalışan bir insan olarak zananimda boşa gitti bu siteden bir kere şikayet ettim bu ikinci şikayetim geri dönüş olarak link atıldı ama iletişime geçilmedi acil bir şekilde mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Erdem Hastanesi Çakmak Şubesi Lazer Epilasyon

02 Nisan 2024 14:19