Çamlıca Özel Erdem Hastanesi Lazer Epilasyon Değerlendirmesi

23 Haziran 2024 09:25

Özel Erdem Hastanesi Çamlıca şubesinde lazer epilasyon paketi satın aldım. 8 seanslık bir paket aldım, indirim dolayısıyla. İlk seansa gittikten sonra seans bitiminde paketin ödemesini tek çekim şeklinde ödeme zorunluluğu kılıyorlar. İlk seansta ilgililer detaylı bir şekilde atış işlemini gerçekleştirip sonlandırıyorlar. Buna güvenerek çevremdeki 2 kişiyi daha oraya yönlendirdim ve paket satın aldılar, fakat onlar da memnun kalmadılar ve pişman oldular. Aslında cihaz etkili bir cihaz, ancak oradaki çalışan arkadaş pek etkili değil ve cihazı etkili bir şekilde kullanamıyor. Daha önce de 1 defa lazere gittim, 10 seanslık başka bölgelere aynı cihaz üzerinden ve zamanla her seansta atış derecesini ve ısısını yükseltiyordu, etkili ve kalıcı olsun diye ve başarılı oluyordu. Defalarca kez cihazın yetersiz geldiğini, sanki ağdaya geliyormuşum gibi hiçbir değişiklik olmadan tekrar çıktığımı ve çok yüzeysel atış yapıp çoğu bölgenin kaldığını, hiç atış bile yapılmadığını söylememe rağmen hiçbir özen göstermeyip aynı şekilde devam ettiler. Tüm vücudu 20 dakika içerisinde bitirip bir de üzerine bende kusur bulup hormon testi yaptırmamı tavsiye ettiler. Bunun üzerine hormon testi de yaptırdım fakat hiçbir olumsuz değerim çıkmadı. 8 seansın sonuna geldim, bırakın %90 sonuç %30 bile görmedim. Az para da vermiyoruz, hastanenin ismine güvenerek 2-3 kuruş fazla olsun iyi olsun diyoruz ama tamamen paranız çöp oluyor. Büyük pişmanlık.

28 Haziran 2024 15:12 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Hastamız, Değerlendirmenizin detaylarını inceleyebilmemiz için aşağıda belirttiğimiz kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Erdem Hastanesi Çamlıca Lazer Epilasyon Mağduriyeti

07 Eylül 2023 16:20
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi Lazer Epilasyon Hizmeti Hakkında Değerlendirme

08 Temmuz 2024 09:17