28 Temmuz 2024 22:01

Çakmak Erdem hastanene 25-07-2024 tarihinde saat 22:00 de parmağım kırıldı ver hastaneye gittim. Ortopedi doktoruna kayıt açıldı röntgen çekildi ve kırık tespit edilerek atel takılarak sargıya alındı. 28-07-2024 tarihinde tekrar hastaneye giderek sargının yenilenmesini istedim. Acildeki asistan çocuk sargıyı tamamen çıkarıp yeniden sargıya aldı. Ancak bu kadar kötü sargıya alınamaz. Atel elimden düşüyordu sağlıklı bir sargı olmadı. Bunun üzerine ortopedi doktoruna kayıt açtırarak onun sarmasını istedim. O da aynı şekilde sargıya almayı beceremedi. Çok sıkı ve kat kat sardı. Fotoğrafları ekliyorum.
. Sporcuyum bu şekilde hayatımda sargıya alındığını ilk kez görüyorum. Şikayetlerimi CİMER ve Sağlık Bakanlığına ayırca ileteceğim. Ayrıca çağrı merkezini arıyorum benimle ilgilenen doktorun ismini öğrenmek istiyorum. E*** K*** üzerinden kaydınız açılmış ancak mesai saati dışında olduğu için dışarıdan birinin destek verdiğini kim olduğunu bilmediklerini ilettiler. Bu da ayrı bir konu. İlk iki fotoğrafta asistan sargıya aldı. Üçüncü fotoğrafta ise ortopedi doktorunun 88 kat olarak çok sıkı bir şekilde aldığı sargı.

29 Temmuz 2024 12:45 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın hastamız, Öncelikle Erdem Sağlık Grubu olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz. Geri bildiriminizi değerlendirebilmemiz ve başvurunuzun detaylarını inceleyebilmemiz için aşağıda belirttiğimiz iletişim kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 13:13
Canan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 10:01

25 Aralık 2023 20:48