Eray Online Kuaför Saçlarımı Yaktı

31 Ağustos 2023 21:07

Eray Online Bayraklı saçlarımı yaktı. 2023 Mayıs ayında 3000 TL'ye Instagram üzerinden 200 adet kaynak için anlaştık. Randevuya gittiğimde öncelikle hiçbir şey yapmadan 2 saat bekletildim. Daha sonra beni pazarlık için üst katındaki ofisine götürdü. Saçlarımın çok kötü durumda olduğunu 3000 TL'ye saç takamayacağını söyledi. 10.000 TL fiyat verdi. Kabul etmeyince benimle pazarlığa girerek 7.000 TL yi kabul ettirdi. Bu saçlarla nasıl dolaşıyorsun diye manipüle ettiği için kabul ettim. Sonrasında saçıma açma işlemi uyguladı ve kimse benimle ilgilenmediği için oriel saçımda 3 saat kaldı ve saçlarım mahvoldu. 13 saat süren çalışmadan sonra kaynaklar o kadar kötü oldu ki 3 ayda hepsi gitti. 1 yıl boyunca ücretsiz sökme takma işlemi hediyesi olduğunu söylemişti.

Geçen gün kaynakların sökülüp yeniden takılması için acaba başıma ne gelecek diye tekrar gittim. Yarısı kalan kaynaklarımı söktüler dökülenleri de toplayıp götürmüştüm tekrar takmak için. Bana bu kaynakların çok kötü durumda olduğunu ve yeni kaynak takmam gerektiğini söyledi. Yeni kaynaklar için 10.000TL ücret istedi. Tabii ki kabul etmedim. Eski kaynaklarımın (3 aylık) yeniden takılmasını talep ettim. Aynı gün yapmayacağını atölyeye gitmesi gerektiğini söylediler. Kabul ettim. 1 hafta sonraya randevu verdi. Bugün işten izin alarak gittim ve kaynakları atölyeye hiç göndermemişler saçlar çok kısalmış saçınla aynı boy böyle kullanmak istiyorsanız atölyeye göndereyim 2 saate çıkar dedi. Artık sinirlendim daha fazla muhatap olmamak için çıktım.

20 Temmuz 2023 21:58

10 Temmuz 2023 12:16