28 Nisan 2024 23:13

Epilady Sultanbeyli şubesinde aldığım lazer tedavisi sonrası vücudumda yanıklar oluştu. Kaç gündür ağrı ve sızıyla mücadele ediyorum ve uyuyamıyorum. Bu sebeple ve vücudumda leke ve iz kalma ihtimalinden dolayı aşırı tedirginim. Yeni olduğu için olayın şokuyla durumu o an analiz edemedim; ancak şu an moralim çok bozuk. Daha düzgün ve özenli bir şekilde tedbirler alınarak çalışılmasının gerektiğini düşünüyorum.

30 Nisan 2024 09:04

Epilady Sultanbeyli şubesinde yaptırdığım lazer işlemi sonrası vücudumda ciddi derecede derin yanıklar oluştu. Kaç gündür ağrı ve sızıyla dolaşıyorum ve uyku dahi uyuyamıyorum. Vücudumun birçok yerinde olan yanıklardan kaynaklı leke ve iz kalma durumundan da aşırı tedirginim. İşlemin yapıldığı gün yeni olduğu için olayın şokuyla analiz edemedim durumu fakat şu an moralim çok bozuk daha düzgün ve tedbirler alınarak özenle çalışılması gerektiğini düşünüyorum. İnsan vücudundan herhangi bir izin geçmesi için çeşitli ilaçlara, estetik işlemlere yüklü miktarda paralar ödeniyor. Ben sizden kaynaklı bir ihmal yüzünden bu işlemleri yaptırmak zorunda kalmak istemiyorum. Bende yanıklarımdan kaynaklı iz kalabileceğini düşünüyorum her konuda mağdur edilmiş durumdayım. Umarım gereken yapılır ve mağduriyetim giderilir.

Cemile sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 12:55
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

İona Güzellik Salonu Epilasyonda Yaktılar Beni

07 Mayıs 2024 22:30
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 14:08

His Beauty Güzellik Merkezi Buz Lazer Yanığı