Işık sonuçtan çok memnun

Enza Güzellik Merkezleri Beklentilerim Karşılanmadı

04 Mart 2024 15:26
Işık'ın Teşekkür Mesajı
“Konya Enza güzellik merkezi sorumlusu Gamze hanım gelir gelmez samimi yaklaşımı ve çözüm odaklı bakış açısıyla sorunumu çözdü. Gamze hanıma ve işlemlerinden çok memnun olduğum Yasemin hanıma teşekkür ediyorum artık gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum”

Konya Enza güzellik merkezine eylül ayında hifu yaptırmak üzere 2.500 TL ücret ödedim. Bir kez hifu yaptılar; oysa bana en az üç kez, memnun kalmazsam düzelene kadar işlemin tekrarlanacağı söylendi. Hayatımda böyle bir durumla karşılaşmadım. Evim Konya'nın diğer ucunda ve üç kez oraya gittim. Her seferinde beni bahanelerle geri gönderdiler. 'bu sefer olacak' dedim, ancak bugün de geri dönüş yaparak cihazın bozuk olduğunu ve gelmememi söylediler. Bir kez işlem yapıp sonra müşteriyi mağdur ediyorlar. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum.

05 Mart 2024 09:43 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Işık A., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Işık
Işık
01 Mayıs 2024 16:48

Hifu İşleminde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

15 Nisan 2025 21:11
Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 19:42

16 Şubat 2025 20:29