Tansu sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 20:10

"enver ağa yumurta markası" organik yumurta adı altında "kafes yetiştiriciliği" kod numarası olan 3tr ile başlayan yumurtaları organik diye satıyor. Gerçek organik yumurtalar 0tr ile başlamalı oysa. Trendyol GO'dan satın aldığım bir ürün nedeniyle organik yumurtayı uygun fiyata aldığımı zannettim.

Ne yazık ki bu yumurtanın dışı organik yumurta yazılı, içi "kafeste yetiştirilen" fabrikasyon tavuğa ait yumurta. İnsanların sağlığını hiçe sayan bu üretim yerinden şikayetçiyim. Çoluğa çocuğa bu tür yumurta satılıyor.

06 Ağustos 2024 21:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

İyi akşamlar. Konunun detayını görüşmek ve öğrenmek adına iletişim bilgilerini gönderir misiniz. Teşekkür ederiz. Saygılar.

06 Ağustos 2024 21:20

Konunun detayını bu platforma yazarsanız konu hakkında bilgisi olan olmayan herkes aydınlanır. Telefon numarasını bırakmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Firmanız neden böyle bir üretim yapmıştır?

06 Ağustos 2024 21:36

Trendyol ile direk çalışmamaktayız. Ürün size hangi marketten geldi? Bilginiz var mı? Alış tarihiniz nedir? Paketin üzerindeki emniyet etiketi tarafınizdanmi açıldı, açıkmı geldi? Yarın en hızlı şekilde sizlere dönüş yapacağız. İyi akşamlar

06 Ağustos 2024 21:51

Trendyol GO üzerinden alındı. İlk kez ben açtım ürünü. Market kutu içindeki ürünün nasıl üretildiğini bilemez. Dışında "0 organik" yazıyor, içindeki yumurtalarda üretimde 3TR ile başlayan yumurtalar var. Geri kalan numaralar da zaten firmanıza ait muhtemelen 3559096-01. Bunu araştırabilirsiniz.

07 Ağustos 2024 09:50
07 Ağustos 2024 10:07

Trendyol GO firması ile direkt çalışıp çalışmamanızla ilgili değil konu. Trendyol GO uygulaması ile bir marketten satın alındı bu ürün. Zarar- tazmin için bana satın aldığım ürün bedelini iade ederek mi çözüm olacaksınız? Hasta olduktan sonra insanlar sağlıklarını kaybettikten sonra bunun hasar-tazminini nasıl sağlayacaksınız? Sorum şu böyle aldatmaca bir üretimi neden yaptınız? "Organik yumurta" yazan kutudan niçin "kafes yetiştiriciliği" yumurtası çıkıyor? Şikayet var ı araştırsaydım zaten firmanıza ait bu ürünü satın almazdım.

08 Ağustos 2024 09:58
09 Ağustos 2024 15:09

Türk Gıda Kodeksine göre üretim yapmanız yeterli zaten. 0TR organik yumurta kutusundan 3TR yumurta çıkmamalı çıkamaz, bunun cezası var. Marka güvenirliği benim gözümde yitirildi. Umarım bundan sonra daha dikkatli üretim yaparsınız.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Migros Mlife Bio Organik Yumurta Koduyla Yanıltıcı Bilgi

27 Nisan 2025 09:53