Müge sonuçtan çok memnun

Staub Tenceresi Hayal Kırıklığı: İade Sürecinde Sorunlar

22 Ekim 2024 02:54
Müge'nin Teşekkür Mesajı
“İlginize hassasiyetinize çok teşekkür ederim.”

Enplus’tan iki adet astronomik ücret ödeyerek satın aldığım Staub marka döküm tenceresinden pilav tenceresi diye aldığım ancak pirinçlerin yapışıp pilavı pişiremeyen tencereyi iade ettim. Kaldı ki yaklaşık 15 senedir döküm tencere kullanan biriyim. Kullanım şartlarını çok iyi bilen biri olarak üretim hatası olduğunu düşünüp iade ettim. Yalnızca 2 defa pilav pişirme denemesinde bulundum. Kabul edilmediği söylendi. Şimdi size soruyorum.
30 sene garantili olarak satılan Staub döküm pilav tenceresine binlerce lira ödeyip alırken sorun yok iade ettiğimde mi sorun oluyor?
Bu konuyu Fransa’DAKİ fabrikasına kadar götüreceğimden hiç şüpheniz olmasın!

23 Ekim 2024 11:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Müge S.; Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için çok değerli olduğunu belirtmek isteriz. 30436957 numaralı bildiriminize istinaden en kısa sürede size ulaşacağız. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

06 Kasım 2024 14:56

Sayın Müge S.; 30436957 numaralı şikayetiniz değerlendirilmiş ve tarafınıza bilgi verilmiştir. Enplus olarak talebinizi karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Saygılarımızla, Enplus Çözüm Merkezi

06 Kasım 2024 15:04

Merhabalar; Profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımınız beni çok mutlu etti. Önemli olan satış sonrası firmanın müşteriye karşı tutumu… Sorunun çözülmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Mükemmel hizmet kalitesinin bulaşıcı hastalık gibi ülkemizdeki tüm firmalara yayılması dileğiyle…

06 Kasım 2024 15:05

İlginize hassasiyetinize çok teşekkür ederim.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Enplus Defolu Ürün Ve İade Problemi

Metin
12 Mayıs 2024 11:50
Şükrü sonuçtan çok memnun

Şükrü
31 Aralık 2024 15:28
"Sorun buraya yazdıktan sonra çözüldü teşekkürler."
Sema sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2024 23:07
"Enplus markası sorunumu çok hızlı çözdü, kendilerine teşekkür ederim, ancak leggno markasına sonsuza kadar elveda."