Damla sonuçtan hiç memnun değil

Enes Mobilya (Karabağlar) Mobilya Mağduriyeti Ve Müşteri Şikayeti

05 Temmuz 2024 12:48

Avukata mahkeme verenler bir sonuca vardılar mı? Lütfen cevap verin. Bengi Mobilya'dan mobilya aldım, gelmiyor. Gelmediği gibi, 'Sana mal filan vermiyorum.' diye hakaret etti. 8 aydır ürünler gelmiyor, bir de hakaret ediyor. Teşhir almaya gittim, onda da vermedi.

29 Temmuz 2024 16:17

Han doğu Efes enes mağdurları bana ulaşın onlarla ilgili çok sağlam bilgiler var elimde malini alamayan herkes damla. Yurtçu. 1 Instagram adresimden bana ulaşsın. Mallarınızı almanız için faydalı bilgiler dağıtıyorum.

26 Temmuz 2024 16:08

Han doğu Efes enes mobilya mağdurları bana ulaşın bunun yanına bırakmayacağız bizi ettiği mağduriyetin hesabini soracağız. Bende tüm bilgiler ve nasıl yol takip edeceğinizin bilgisi var bana damla. Yurtcu. 1 Instagram hesabımdan ulaşın. Kaç mağdur malini aldı bu yolla

19 Temmuz 2024 17:48

Han doğu enes Efes'ten mobilya alıp sözleşme teslimat tarihi geçenler bana ulaşın bende gerekli belgeler var savcıya gittim sizinde gitmeniz gerekiyor herkes suç duyurusunda bulunsun savcının polisi Hakem Heyeti'ne yolluyor dükkanlar açık değil deyip savcıya çıkın. Bende vergi levhası var

19 Temmuz 2024 15:40

Han doğu Efes enes mağazasından malini alamayanlar bana ulaşın vergi levhası var elimde ben savcıya çıktım direk savcıya çıkmanız gereken bilgiler var elimde bana ulaşın. Hakem Heyeti'ne gittiğiniz için bir şey yapılamıyor. Direk suç duyurusunda bulunacak.

Haso
Haso

Kartla alışveriş yapanlar direk bankalarına başvursunlar olayı direk anlatın banka paranızı iade ediyor ben öyle aldım elden verdiğim 5000 TL kaldı memetin kefen parası olsun

Bilgi alabilir miyim sizden

07 Temmuz 2023 14:32
Özdemir sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 14:33