Emniyet Genel Müdürlüğü Usulsüz Trafik Tespit Tutanağı Ve Gerçeği Yansıtmayan Rapor!

18 Ağustos 2023 09:4811.918

15/08/2023 tarihinde yaşanan yaralamalı trafik kazasında tutulan tutanak gerçeği yansıtmıyor. Yaşanılan kaza e*** ve s*** yaşamıştır. Bu polis memurları olay yerine 1.5-2 saat sonra gelmiş. Ben hastaneye o sırada ambulansla geçtim havanın sıcak olması ve karşı tarafın beyanlarıyla gerçek yansıtmayan rapor tanzim ediyor ve bir insan hayatı karartıyorlar. Yetkililerden bu konuyu araştırmalarınızı rica ediyorum. Lütfen benim adresim belli çağırın kazayı ben yaşadım polisler değil usulsüzlük var yardım edin ben kaçar göçer değilim. Tekrarda kazanın uzman kişiler tarafından değerlendirilmesini istiyorum. Ben çevremde bilirkişi vasfında 5-6 kişiye sordum 100/100 haklı olduğumu söylediler neden 100/100 haksız çıkarılıyorum.
Resimleri atıyorum.

1-geçiş üstünlüğü kime aittir. Bize öğretilen ana yolda giden araçlara aittir ben motor kullanıyorum diğer araç tali yoldan kontrolsüz şekilde çıkıyor (yol ver tabelası olmasına rağmen) kaza meydana geliyor.
2-tutulan rapora göre 100/100 haksız gösteriliyorum.
Lütfen yardımcı olun!

Murat
8 Nisan 2025 19:21

Ben çözdüm karsı tarafın %75 asli kusurlu olduğu bilirkişi raporuyla ispatlandı ilgili görevlilerde soruşturma geçiriyor kanunları bilirsen doğru açığa çıkıyor ama boşu boşuna zaman kaybı oluyor o yüzden bu işlerin daha dikkatli adaletli yapılması lazım

12 Şubat 2024 15:10

Geçmiş olsun. Kaza olayına ait bilgilerinizi [email protected] adresinize yazınız.

25 Ocak 2024 13:42

Merhaba, 6 gün geçti hala e devlette trafik kaza tutanağı gözükmüyor neden olabilrş, ya da ne yapmam gerekiyor

Çağlayan
Benzer Şikayeti Var
18 Ekim 2023 20:33

Merhaba aynı durum benzeri bana da oldu size ulaşabileceğim bir iletişim yolu var mıdır siz çözebildiniz mi

Emniyet Genel Müdürlüğü Bekçilerin Orantısız Müdahalesi ve Hak İhlali Sonrası Yaşadığımız Mağduriyet

11 Ağustos 2025 00:162.416

10 Ağustos saat 01.30 sularında, Balıkesir karesi kaymakamlığı önünde, karadenizliler lokali çıkışında iki kadın ve üç e...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Emniyet Genel Müdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

Emniyet GenelMüdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

İlknur
Sokağa Dorse İle Tır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Sokağa Dorse İleTır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Barış
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet GenelMüdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Emniyet GenelMüdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Buket
Emniyet Genel Müdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Emniyet GenelMüdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Serkan
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Emniyet GenelMüdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Nail

Öne ÇıkanKonular