Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri Arnavutköy Kura Belirsizliği

09 Ağustos 2023 14:03

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura belirsizliği
Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesinin başvuru tarihi 02/06/2023 tarihinde son bulmasına rağmen aradan geçen 2 ayı aşkın sürede anılan kuranın yapılmaması nedeniyle kuraya başvuran kişiler son derece mağdur edilmektedir. Zira elinde kısıtlı imkanı olup da anılan kuraya başvuru yapıldığı için diğer yatırımlar ve başvurular yapılmamaktadır. Bir kura yapmak bu kadar zor olmasa gerek böyle güçlü bir kurum için. O sebeple anlamakta zorluk çekiyorum kura tarihinin gecikmesine. Gecikmesi bir yana kura tarihi dahi belli değil müşteri hizmetleri ile görüşüldüğünde ise sadece internet sitesini takip edin demekle yetiniliyor. Böylesi köklü ve sistemli bir kuruluştan böylesi bir belirsizliğe sebebiyet vermesi kurumun itibarına zarar verdiğini düşünüyorum. Bir an önce gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Adil
Adil

Emlakkonut söz verilen fiyatlar arttırıldı, ayrıca ödeme yöntemleri de değiştirildi. Yani seçim öncesi verilen sözler tutulmamış oldu. Emlak konuta yakıştıramadım. Eğer 1 gram hakkım varsa helal etmiyorum.

Selçuk

Güzel düzenek değil mi kuraya bak Excel de hazırlamışlar torpil time 😂👍💯 bu arada fiyatı da itelemişler geçmiş olsun

Ahmet
Ahmet

Kura çekimi açıklandı ama vaat edilen ödeme sistemi değişti. Nasıl orta gelirli alacak. Çok ayıp ettiler. Seçimden bizi kandırmış oldunuz. Vaat edilen le isteneni resimlerde görebilirsiniz. Evin fiyatını 2.500.000 TL den 3.750.000 TL'ye çıkardınız. Bir de ödeme sistemini değiştirdiniz. Kim ödeyecek nasıl ödeyecek. Bir de şehit ve gazilere gençlere kontenjan ayırmışsınız dalgamı geçiyorsunuz milletle.

Tırış
Tırış

Ev alacak olup da bekleyenler boşuna beklemeyin ora Araplara çoktan satılmıştır oraya umut bağladık baktık ev fiyatları ucuyo buranında çıkacağı yok çok şükür bir ev almak nasip oldu demem o ki bu zengin kesime yapılmış bir proje

Vildan
Vildan

Birisi borç istese diyoruzki belki kura çıkar çekiniyoruz, seçim öncesi reklamı ihtimalini ahlaken düşünmek istemiyorum ancak inşallah çekilir de en azından belirsizlik biter

Eda
Eda

Tarih oldu Aralık sonu- hiçbir haber yok- Emlak ve THY adı bile ne halde - vay ki ne vay halimize, yazıklar olsun

Onur
Onur

Seçim reklamıydı belki

Recep
Recep

Haber var mı durum nedir aslında ekonomi iyi olsa bunlara tamah etmemek var ama malum ülkenin durumu böyle

Ersin
Ersin

Ak Parti teşkilatlarından kime verileceği henüz belirlenmemiştir az sabredin

29 Ekim'de açılış yapacaklar diye duymuştum

Yucel
Yucel

27 Nisan 2024 hala bir açıklama yok. Şaka gibi...

16 Nisan 2024 17:20

23 Şubat 2024 09:22