Emlak Konut GYO TOKİ Şehri Bağcılar Sitesi Emlak Konut Yönetimi Isınma Sağlamıyor!

20 Kasım 2023 01:085.479

TOKİ şehri Bağcılar sitesinde her konuda mağdur olduğumuz yetmezmiş gibi kış günü doğalgaz yanmıyor, insanlar evlerinde soğuktan donuyor. Üstelik 1 ay gibi bir süreçten bahsediliyor o da doğruysa tabi! Bu soğukta çocuk, yaşlı, hasta herkes perişan oldu! İnsanlar evlerinde ocakla, fırın açarak ısınmaya çalışıyorlar hangi çağda yaşıyoruz? Nasıl bir Emlak Konut yönetimi bu acaba hiçbir şey yapılmıyor bunu geçtik artık ama temel ihtiyacımız olan ısınmadan bile yararlanamıyoruz!

7 Ekim 2024 03:41

Merhaba, şikayeti 20 Kasım da açmışsınız 20 Kasım a kadar Isınma açmayan yönetim düzeldi mi acaba, bu siteden ev aldık ve 10 Ekim de taşınacağız ama biz şu an bulunduğumuz evde bile eylül ayında klima ile ısınıyoruz eğer bu sende açmıyacaklarsa tam anlamı ile fiyasko.

20 Kasım 2023 01:012.042

TOKİ Şehri Bağcılar sitesinde her konuda mağdur olduğumuz yetmezmiş gibi kış günü doğalgaz yanmıyor, insanlar evlerinde ...

20 Kasım 2023 00:401.936

TOKİ şehrinin Bağcılar sitesinde hiçbir blokta petekler yanmıyor. Şu an herkesin çocukları ve yaşlıları üşüyor; hasta ol...

Konya Ardıçlı TOKİ Merkezi Isınamama Problemi

16 Kasım 2023 22:326.675

Dağ başında soğukta yalnız bırakılan ve unutulan Konya Ardıçlı TOKİ halkının soğuktan etkilenmesi... Konya'ya kış geldi....

Konya Ardıçlı TOKİ Merkezi Isınamama Problemi

Kübra
Emlak Konut GYO TOKİ İademi Alamıyorum

Emlak Konut GYOTOKİ İademi Alamıyorum

Buğra
Emlak Konut GYO 7/24 Çalışıyor!

Emlak Konut GYO7/24 Çalışıyor!

Oğuz
Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1 Etap Daire İçi Duvar Su Sızıntıları!

Emlak Konut GYOBizim Mahalle 1 Etap Daire İçi Duvar Su Sızıntıları!

Serkan
Emlak Konut GYO  Vadi Evleri 1. Etap

Emlak Konut GYOVadi Evleri 1. Etap

Emlak Konut GYO TOKİ Florya Evlerinin Balkonu!

Emlak Konut GYOTOKİ Florya Evlerinin Balkonu!

Belkız

Öne ÇıkanKonular