Derya sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim İle Sözleşme İptali Ve Para İadesi Sorunu

Eminevim İle Sözleşme İptali Ve Para İadesi Sorunu
25 Kasım 2024 16:30

Merhabalar,
Eşim Derya Ü*** adına 2006851 sözleşme ve 67279138 müşteri numarası ile Eminevim Grup'a 03.10.2024 tarihinde 3.000.000,00 TL gayrimenkul finansmanı için kayıt olup sözleşme imzaladık. (Sözleşmenin bir nüshası tarafımızda mevcuttur). 255.000 TL olan organizasyon bedelinin 127.500,00 TL ücretini de 2 hafta içinde banka kanalı ile Eminevim hesaplarına gönderdik (dekontlar mevcut).
25.11.2024 tarihinde Eminevim Grup'u arayıp 3.000.000,00 TL'lik gayrimenkul değil de araç için 1.500.000,00 TL'lik finansmana dönüştürmek istediğimizi söyledik. Sonrasında hem eşime hem de bana bu şekilde yapamayacaklarını ve sözleşmede belirtilen 3 milyon TL'nin kalan 127.500,00 TL'sinin de ödenmesini (yani toplam 255.000 TL, 127.500'ünü ödedik) ve 6 ay kadar da 3 milyon için planlanan taksitlerin ödenmesini söylediler. Ondan sonra araç finansmanına katılabileceğimizi ve rakamımızı düşürebileceğimizi belirttiler. Bu durumda kesinlikle güvensizlik hissettik ve Eminevim ile devam etmeme kararı aldık. Çünkü yapılan ve söylenen son derece saçma bir durum.
Bu durumda Eminevim ile artık çalışmak istemediğimiz için sözleşmemizi feshetmek ve iptal etmek istiyoruz ve sözleşmede de yer alan ödediğimiz 127.500 TL'yi geri almak istiyoruz.
Bu durumu Eminevim'e bildirdiğimizde, prosedür gereği iptal edersek ödediğimiz 127.500 TL'yi kesinlikle iade edemeyeceklerini söylediler.

3 gün içerisinde 127.500 TL paramızın iadesinin yapılmasını, aksi takdirde bütün yasal haklarımızı kullanacağımızı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı, BDDK, CİMER, TMSF'ye şikayet mektupları yollayacağımızı bilmenizi isteriz. Ayrıca sosyal medya aracılığı ile de bu durumu anlatacağımızı da bildirmek isteriz.

Saygılarımızla,

28 Kasım 2024 17:35

Eminevim kesinlikle güven vermiyor, sözleşme imzaladıktan sonra kesinlikle muhatap bulamıyorsunuz. Pişmanlıktır.

28 Kasım 2024 17:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Derya Ü. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

28 Kasım 2024 17:55

39 gün sonra caymak istediğimi söylüyorum bugünlerin hizmet ücret iadesini düşüp kalanını iade etmenizi talep ediyorum. Çekilişe girmeden çıkmak istediğimizi de söyledik. Hangi hakla insanların emeklerini vermiyorsunuz...

29 Kasım 2024 16:59

Şirketiniz ile akdetmiş olduğum 03.10.2024 tarih ve 2006851 numaralı Tasarruf Finansman Sözleşmesine katıldığımızda bize her ay çekilişe gireceğimizin bilgisi verildi ama ilk ay çekilişe girip daha sonra ki çekilişlere 5 ay sonra gireceğimizi en başta söylemediler 28.11.2024 tarihinde bu durumdan bahsettiler. Kesinlikle kabul etmiyoruz bu durumu. Yanlış ve eksik bilgi verilmesinden dolayı 25.11.2024 tarihinde caymak istediğimi bildirir ve bu kapsamda gerekli ayrılma işlemlerinin yapılmasını talep ederim. Sözleşme kapsamında ödemiş olduğum organizasyon ücretinin tüm tutarının tarafıma ödenmesini tüm tutar ödenmeyecek ise de cüzi bir rakam yani hizmet aldığımız gün kadarı düşülerek (39 gün sonra çekilişe girmeden ayrılmak istediğimizi ilettik) tarafıma ödenmesini talep ederim.

29 Kasım 2024 17:24

Şirketiniz ile akdetmiş olduğum 03.10.2024 tarih ve 2006851 numaralı Tasarruf Finansman Sözleşmesine katıldığımızda bize her ay çekilişe gireceğimizin bilgisi verildi, ilk ay çekilişe girip daha sonra ki çekilişlere 5 ay sonra gireceğimizi söylemediler. Kesinlikle kabul etmiyoruz bu durumu. Yanlış ve eksik bilgi verilmesinden dolayı organizasyon ücretinin tüm tutarının tarafıma ödenmesini istiyorum. Gerekli işlemlerin en kısa zamanda yapılmasını tarafınıza bildirir gereğini arz ederim.

Yunus
Yunus

Organizasyon ücretini geri alabildinizmi acaba

Derya

Maalesef alamadık, bu kadar insanın hakkına giriyorlar elbet bir yerden çıkacaktır.

Eminotomotiv Finansman Sürecinde Artan Maliyetler ve Süregelen Mağduriyet

08 Ağustos 2025 14:24

Eminevim'den Paramı Alamıyorum, İade Süreci Uzadıkça Mağdur Oluyorum

27 Ekim 2025 21:10
eminevimden-parami-alamiyorum-iade-sureci-uzadikca-magdur-oluyorum-2.jpg
eminevimden-parami-alamiyorum-iade-sureci-uzadikca-magdur-oluyorum-1.jpg
Purs sonuçtan hiç memnun değil

Eminotomotiv Sözleşmeye Uymayan Teslimat Süreci

18 Şubat 2025 20:22