Melisay sonuçtan hiç memnun değil

Elizya Güzellik Estetik (Kırıkkale) Çalışanların Terbiyesizliği İşini Hakkıyla Yapmaması

10 Eylül 2023 15:25

Gerçekten düğün günümde beni resmen hüngür hüngür ağlattılar çalışanları başta suratsız hepsinde bir kapris benim düğün günü herkesin terbiyesizliği hat safhada makyaj yapanlar ayrı kasada duranlar ayrı saygısız dışarıda otururken bile orayı boş boş yer kapladığımızı hiç utanmadan söylüyorlar. Bakışları herkesin içinde sanki beni düğünüme bedavaya hazırlıyorlar gibi herkes çok mutsuz bıraksalar neredeyse beni dövecekler bakışlarıyla boş çamaşır yıkadıkları odayı verdiler. Giyinmem için eşyalarımı oraya koyabileceğimi söylediler. Aradan yarım saat geçtikten sonra çalışanlar kendi aralarında odayı kilitleyelim her yerde yayıldılar diye konuluyorlardı başka koyabilecek neresi vardı gelinliğimi çok merak ediyorum. Gerçekten ben bu kadar saygısız bir işletme görmedim. Utanmadan biz çıkarken hayırlı olsun demek yerine arkamızdan hakaretler yağdıran bir işletme gerçekten aldıkları parayı asla hak etmiyorlar. Hakkım asla helal değil düğün günümü mahvettiler.

09 Ağustos 2024 16:39
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Esze Organizasyon Davet Şikayeti

30 Kasım 2024 19:56