Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Elite Pluss Üniversite İçinde Yaşanan Kurs Mağduriyeti

Elite Pluss Üniversite İçinde Yaşanan Kurs Mağduriyeti
11 Ocak 2024 14:45

Elite Plus isimli firmanın 14.12.2023 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nin içinde arkadaşım ve beni durdurarak kurs hakkında bilgi verdi. Daha sonrasında 14 günlük bir deneme sürecinin olduğunu ve bu süreci istediğim zaman başlatabileceğimi söyledi. Ben de dil öğrenmek istediğim için satış sorumlusunu dinledim; ancak daha sonra online eğitim yerine yüz yüze eğitim almak istediğime karar verdim ve satış danışmanı bana şunu söyledi: 'Aktivasyon kodunuzu aktif etmediğiniz sürece hiçbir şey olmaz.' Ben de sözleşmeyi önemsemeyerek aktive etmedim ve bundan dolayı üyeliğimin başlamadığını düşündüm. Bir ay sonra beni arayarak ücret talep ettiler. Onun dışında hiçbir şekilde iletişim sağlamadıkları halde benden ilk ayın ücreti olan 1200 lirayı istediler. Seyyar satıcı gibi İngilizce kursu pazarladıklarını ve kandırıldığımı düşünüyorum. Öğrenciyim, zaten başka şehirden geldim, aile durumum iyi değil, devletten burs alıyorum ve bu miktarı kesinlikle karşılayamam.

Yorumlar (5)

Betül
Betül

Aynı üniversitedeyiz benim dururum da aynı bana Instagram dan ulaşırsan konuşmak isterim betu. Lguven

Rumeysa
Rumeysa

Merhaba ben de aynı şekilde mağdurum şu an 14 gün deneme süresi içerisindeyim ne yapabilirim

Dilara

Deneme sürecindeysen yazılı bir şekilde mail aracılığıyla (yazılı kanıt olarak) bitirmek istediğini belirt telefonla iptal etmek sözlü oluyor ve kanıt değeri taşımıyor o yüzden mail at ve aynı şekilde arayıp da bildir bitirmek istediğini.

Habip
Habip

Bende aynı durumu yaşıyorum Şu anda ne yaptın kurtulabildin mi?

Dilara

Parayı hiçbir şekilde ödemedik okulumuz dava açtı dava sürecindeyiz ihtar çekildi onlar reddetti falan o şekilde süreç devam ediyor ödemeyeceğiz ama

Elite Pluss Yabancı Dil Kursu

22 Aralık 2023 23:24