Pas Lekesiyle Geri Gelen Halılarım!

Pas Lekesiyle Geri Gelen Halılarım!
10 Ekim 2024 03:44

Halılarımın hepsini elit halı yıkamaya verdim. Yatak odasındaki üç metre karelik iki tane halım da leke olmadığına emin olmamama ve yıkamaya o şekilde yollamama rağmen halım temizleneceğini leke yapıp getirdiler. Çok belli bir pas lekesi ve yıkamadılar bunu kabuk etmiyorlar. Bana diyor ki işletme sahibi ben sordum yıkamayı diyor ki halıda leke vardı sahibi olan kişi kendi görmemiş adam her gün günlerce kaç tane halı yıkıyor nasıl bu kadar emin olabiliyor. Anlayabilmiş değilim. Leke olmayan temiz halım hiç geçmeyecek bir pas lekesi ile kullanılmayacak hale geldi. İşletme bunu umursamayıp bir de leke olduğunu söylemek için aradığımda ilk başta yemek lekesi dedi. Yatak odası halılarımın ikisinde de aynı yerde nasıl yemek lekesi yapabilirim ayrı yerlerde olan halılara. Zararı karşılamayı kabul etmediler. Halım kullanılmaz halde

Ali
Ali

"Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzüldük. Ancak belirtmek isteriz ki, paylaşımınızda hangi ‘Elit Halı Yıkama’ firmasından bahsettiğinizi belirtmediğiniz için aynı isme sahip farklı işletmeler zan altında kalmaktadır. Bizler Elit Halı Yıkama İzmit olarak hizmet öncesinde ve sonrasında müşterilerimizin her zaman yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bilgilerinize sunar, saygılarımızı iletiriz.

09 Ekim 2024 20:17

25 Ekim 2023 20:01