Buse sonuçtan hiç memnun değil

Elat İzmir Aşırı İlgisiz, Sözlerinde Durmayan Ve Kötü Bir İşletmecilik!

30 Eylül 2024 14:09

Ben burada nişan organizasyonumu yaptım, karı-koca işletiyorlar, ilk anlaşma için gittiğimizde çok ilgili ve güleryüzlerdi isteklerimizi karşılıklı anlaşarak yazılı ve sözlü şekilde ilettiğimizde kabul de ettiler. Sonrasında nişan günümüz geldiğinde kapıda bizi bir kişi bile karşılamadı güler yüzü geçtim ortalıkta muhatap asla yoktu, ikincisi sözlü ve yazılı anlaştığımız (oraya götüreceğimiz ikramlar) girdiğimiz andan itibaren asla getirmeyin geri götürün şeklinde söylendi az kalsın tartışma çıkacaktı, çay -su ikramı yapılacağı söylendi asla misafirlerimize sorulmadı ve ikram edilmedi, ve asla misafirlerim rahat ettirilmedi, istediği müzikler çalmadı hadi o Okey ama benim aileme ya da arkadaşlarıma rica edip açtırmak istediğim istek şarkılar da çalmadı keşke keşke ama keşke nişanımı burada yapmasaydım dediğim hatta nişan fotoğraflarımıza bile bakmak istemediğim bir gündü giden para umurumda bile değil geriye döndüğümde böyle özel bir günümün rezalet geçişi beni çok üzdü tam bir fiyasko görünümü güzel ama içindeki işletmeci! Kendi duygu durumlarını işlerine-iş yerine yansıtmayan profesyonel insanlar ile çalışmayı isterdim.

Aylin
Aylin

Elatizmir ailesi olarak her misafirimiz için özenle hazırlanmaktayız. Yapıcı her türlü eleştiriye açığız ve daha da iyi olmak için dikkate almaktayız. Bu tarz aslı olmayan yorumlarla işletmemizi ve emeğimizi karalamaya çalışan yorumlara cevap verme hakkımız bulunmaktadır. Yazılı bir sözleşme yapmamaktayız. Tüm kuralları belirtmekteyiz. Paketlerimizin içinde asla çay bulunmamaktadır. Çiftlerimizle ve ailelerimiz ile yakından birebir tüm gece ilgilenmekteyiz. Şarkılarda her türlü istek şarkı çalınmaktadır. Anlaşma başında belirttiğimiz üzere ikramlarda ise sadece kuru pasta almaktayız. Bunu belirttiğimiz halde gelen ikramları servis edemiyoruz ki orta yolu mutlaka buluyoruz. Önceliğimiz para değil o gece misafirlerimizin mutluluğudur. Bu denli kötü hatırlanacak bir hizmet hiçbir zaman vermedik. Bu yazının amacının başka olduğunu belirtmeliyiz.

Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Olmayan Mekanda Kötü Hizmet Ve Yanlış Hesaplama

01 Ocak 2025 20:05
Helen sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 20:00

17 Ocak 2024 18:32