Gld sonuçtan hiç memnun değil

Egeden Köy Ürünleri (egedenkoyurunlerii) Kart Yapraklar Ve Kötü Müşteri Hizmeti!

13 Kasım 2024 17:37

Instagram'da Egeden köy ürünleri sayfasından yaprak aldım. Yapraklar kart geldi. Sapları bile kopmuyor. Saatlerce kaynatılmasına rağmen hala sepsert çiğnenmeyecek halde. İade istediğim halde yapmayacaklarını söylediler. Ve kaç kere söylediğim şikayet ettiğim halde ne özür dilediler ne başka bir şey yaptılar görüldü. Atıp çıktılar. Yaptığı ticaretin helalliğini düşünmeden ticaret yapan tayfalardan. Şikayetçiyim.

13 Kasım 2024 20:48

Artı olarak yorumda belirttiğim bu sıkıntıyı silip engellediler.

Yorumlar (5)

Beril
Beril

Hem yaprak hem salça aldım salça kesinlikle kaynatma gün kurusu değil daha tam kurumadan yollanmış. Yapraklar aşırı kart ve dilim dilim tüm değil aldıkları para helal değil. Hayrını göremesinler

Marsi
Marsi

Evet benim de yorumumu sildiler yaprak reklamların altına yazdığım yorumu silmişler insanlar bir de yorumlara bakarak alıyorlar bu ürünleri. Demek ki önce şikayet var mı diye araştırmak gerekiyor. Ben bir bidon yaprak aldım. 1 kilo da denemek için salça aldım salça da gün salçası diyorlar kaynatmışlar salçayı sonra güneşe koymuşlar gün salçası ile alakası yok. O kadar yaprakları sardım emeğime mi yanayım. Bir taraflarından çıksın. Çok para değil benim için ama insan en ayı yerine koyulmak koyuyor

Nadlre
Nadlre

Maalesef aynı hataya bende düştüm yorumları siliyorlar ya da diğer insanlara yorumunuzu kapatıyorlar bu duruma daha çok sinirlenmeme sebep oldu en azından başka insanları mağdur etmeye devam edememeleri için bende elimden geldiğince uğraşmaya devam edeceğim

Ayşe
Ayşe

Teşekkür ederim bende alacaktım almam.

Gld

Ben Türkiye tüketici şikayetleri numarasını aradım alo 175di sanırsam. Kadın bana 14 gün geçmediyse ve fişi faturası hâlâ duruyorsa satıcıya durumu belirten bir dilekçe yazmamızı ve mail ya da posta yoluyla göndermemizi söyledi. Bu dilekçeye 10 gün içinde dönmemişlerse dilekçenin bir örneği ve faturanın bir örneğiyle birlikte il/ilçe Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmamızı söyledi. Eğer siz yapabiliyorsanız yapın lütfen. Bizim 14 gün geçmiş. Ben de çok sinirlendim ve dediğim gibi hemen yazınca engeli bastılar. Yazık neyse Allah'a havale ediyorum artık. Umarım başarırsınız siz.

19 Mart 2024 11:33
Gelin Görümce Yöresel Ürünler Sosyal Medya Üzerinden Satışta Yaşanan Müşteri Memnuniyetsizliği

19 Şubat 2024 21:17