Ef Education First Dil Okulları İstanbul Şubesi Müşteriye Çok Kötü Davranıyor

08 Ağustos 2023 08:50

7 Ağustos 2023 pazartesi sabah 9:00 civarı dil okulu paket bilgisi almak için İstanbul şubenizi aradım. Telefonu k*** o** isimli çalışanınız açtı. Küfür etmedi ama emin olun küfür etseydi bana konuşma biçimiyle hissettirdiklerinde hiçbir şey değişmeyecekti. Şirketin sahibi olsa bu kadar EGO sahibi olabilir kaldı ki o bile benimle bu şekilde konuşamaz.

Zar zor ismini 3. Seferde alabildim. Ardından İzmir şubenizi aradım. Bir bayan çalışan cevapladı. Tam tersine bir o kadar sevecen bir o kadar insancıl konuştular ve yardımcı oldular. Siz hiç mi çalışanlarınız, potansiyel müşterilere nasıl davranıyor denetlemiyorsunuz? Şube sorumlularınız böyle bir konuşma biçimine nasıl izin verebilir? Köpeğe bile yapılmayacak muameleye maruz bırakıldım ki, biz hayvanlara bile böyle davranmıyoruz.

K** bey inanılmaz kaba, EGO sahibi ve yüksek perdeden konuşan biri. Satış yapmayı bırakın, ciddi psikolojik destek alması gereken biri bence. O kadar kibar konuşmama, rica minnet davranmama rağmen tavrını bir türlü değiştirmedi.

Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

Just English Hem Ödemeyi Daha Yapmadılar Hem İftira Attılar!

27 Şubat 2024 18:37

14 Ocak 2024 16:51
Dilko English Kadıköy Şubesi İptal Başvurusuna İstenen Yüksek Ödeme
Dilko English Kadıköy Şubesi İptal Başvurusuna İstenen Yüksek Ödeme

14 Ocak 2024 16:51
Dilko English Kadıköy İptal Başvurusuna İstenen Yüksek Ödeme
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 16:24

01 Eylül 2023 16:06