Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 08:45

Ben böyle bir şey hayatımda yaşamadım. 3+1 boş evime 3 tane bayan çağırdım. 3 kişi gelsinler daha temiz olsun rahat etsinler diye. 3 kişi ellerinde hiçbir malzeme olmadan gelmişler. Bende tabii ki arayıp sordum. Malzeme ve yemeğin size ait olduğunu söyledik dediler söylememelerine rağmen ve resmen açık açık bu fiyata bu dediler. Hiç uygun bir fiyatı da yokken. O zaman ona göre verseydiniz fiyatı dedim. Gelen kadınlar bütün gün hiçbir yeri silmemişler. Burası silinmemiş dediğim de Camsil ve bezle öyle yalandan sildi. Bunun için yetkili kişiyi aradığımda da bana sesini yükselterek konuşmaya başladı. Böyle bir terbiyesizlik asla görmedim. İş etiği sıfır. 1 saatliğine elemanları göndereceğini kendi elemanlarının hatası olduğunu söyledi. Fakat ertesi gün nakliye olacağı için başka bir gün planlamak istedim. Başka gün olmaz diyerek sürekli bir antitez sundu. Saygısızca konuşmalar, iş inada bindi göndermiyorum ve ücretin bir kısmını iade edin o zaman dediğimde de siz para için yapıyorsunuz, paranızla insanları satın alıyorsunuz gibi suçlamak ve daha neler. Bir günde temizlenmeyen evin bir saatte temizleneceğine inanıyor. Bu şirket kesinlikle mağduriyet. Başındaki yetkilisinden gelen elemanlarına kadar. Başındaki kişi zaten işini iyi yapıp kadınlarını kontrol etse böyle şeyler yaşanmaz belkide. Sadece laf kalabalığı. Umarım benim yaşadığımı başkası yaşamaz.

Tuğçe
Tuğçe
09 Ağustos 2023 18:30

Montaj dediğim fırının takılmasıydı. Yağ ile toz arasındaki ayrımı yapmanızı beklerdim temizlik şirketi olarak. Attığım fotoğraftaki toz da mutfağa değil portmantoya ait. Gerçekten diyecek kelime bulamıyorum savunmanıza. Sizi tehdit etmedim fatura istedim. Nakliye olacağı için de evet ertesi gün temizletmek istemedim. Ben size bir şey demiyorum artık bence bu yeterli.

Nevin
Nevin

Eda hanımla 7 senedir çalışırım geridonusumlerini ertesi gün yapar bugüne kadar hiç sorun yaşamadık kendisiyle iyi ki var var

08 Mayıs 2025 22:54

20 Eylül 2023 00:17
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 16:23