29 Ocak 2024 18:48

Kampanyalı bir ürün satın aldım, ancak satıcı ve kargo şirketinin yüzünden ürünüm uzun bir bekleyiş sonucu bana ulaşmadı ve iade işlemi yapıldı. Daha sonra, o ürünü aldığım fiyattan daha yüksek bir fiyata satın almak zorunda kaldım. Tabii ki bu süreçte zamanım da harcandı. Doğumuma az kaldığı için acilen ihtiyacım olan deterjanı bekliyorum. Trendyol, Aras Kargo ve Eczacıbaşı gibi büyük firmaların bu hatayı nasıl yaptıklarını anlamıyorum. Eve yardımcı geldiğinde kargo henüz ulaşmadığı için geri dönmek zorunda kaldı. Bugün kontrol ettiğimde ise ürünün iade sürecine girdiğini gördüm. Bilgilendirme ise sadece 'Ürünü teslim edemedik, satıcıya geri gönderdik.' şeklindeydi. Bu benim hatam değil. İki ürünü 446 TL'ye satın almışken şu an aynı ürünler 570 TL. Neden hem mağdur olup hem de 130 TL fazladan ödemek zorunda kalıyorum? O dönemde bu ürünü kampanyalı olarak tedarik edebilecek birçok firma varken, Trendyol'u tercih etmek büyük bir hata oldu. Ve bu ilk değil; insanlar en uygun fiyatları bulmaya çalışırken, sizin gibi firmaların tedarik ediyor gibi yapıp bizi mağdur etmeleri çok kötü. Sonuç olarak, ürünü daha pahalıya satın almak zorunda kalıyoruz.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 09:51

22 Ocak 2024 19:08

14 Ocak 2024 16:45
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 16:16

14 Temmuz 2024 13:30