Ecovacs Deebot Süpürge Silme Problemi!

Nilgün
22 Şubat 2024 16:40

Aralık ayında Media Markt'tan X*** robot süpürge almaya gittiğimde, Ecovacs'ın ona göre daha üstün özellikleri olduğunu anlattılar, bende Ecovacs aldım. En önemlisi halı tanıma özelliği olduğu, düz zeminde paspaslama yaparken halıya geçtiğinde silme mopunu kaldırıp halıyı ıslatmadan devam ettiği anlatıldı, oysa silmede asla halıya çıkmıyor, dolayısıyla halının diğer yanına ya da diğer odaya geçemiyor.

Media Markt Ecovacs yetkilisine benim süpürge arızalı mı diyorum hayır değil diyorlar. Bu yüzden silme yapamıyorum çünkü süpürmeden sonra halıları kaldırıp silme işleminden sonra halı sermek bana külfet oluyor. Rahat etmek için aldığım alet bana ekstra yük çıkarıyor. Gerçekten halıya geçerken mop kısmı ıslak bezi kaldırıp geçiyor mu, yoksa satışta müşteriyi aldatmak mı oluyor? Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

07 Mart 2024 16:33 (Şikayetten 13 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ecovacs Türkiye

Kübra
Kübra

Aynı şeyi ben de yaşadım Media Markt'tan farklı bir ürün alacakken bu ürünün daha iyi olduğunu söylediler ve bu markadan 20 olan modelini aldım halıları kaldırmadan asla yer silmiyor halılar varken haritalandırma yapmama rağmen silme aparatını taktığımda kesinlikle halıyı geçip de diğer tarafları yapmıyor bulunduğu alanı yapıyor halıya geldikten sonraki geri kalan hiçbir yeri yapmıyor her seferinde halıları kaldırmak zorunda kalıyorum bunun için götürdüm servise yolladım hiçbir problem yok dediler rahat etmek için aldığımız ürün eziyet oldu bir daha asla bu markadan bir şey almayacağım

Ecovacs Haritalandırma Hatası Yapıyor

Rumeysa
11 Aralık 2023 23:10
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
17 Nisan 2025 19:55