Ea Sports Fc Mobile Hesap

29 Eylül 2024 21:05

Fc 24 oynuyorum. Benim bir hesabım vardı bu hesaba hepsi mobile'a bağlıydı ancak hesabım bir nedenlerden dolayı. Devre dışı bırakıldı bakın silinmedi devre dışı bırakıldı. Sonra benim bu devre dışı bırakılan hesabıma mobil hesabım bağlıydı. Ondan ondan sonra güzel bir kadın koymuştum ama telefonumda bir hata olduğu için telefonumun fabrika ayarlarını sıfırladım. Son vs eski hesabımı açamadım. Ve kadrom kayboldu kadromu nasıl geri alabilirim.

Erol
Erol

Şikayetlerinizi hiçbir şekilde dikkate almıyorlar bende aynı şekilde bir sorun yaşadım takım yok olup gitti ve para yatırdığım bir hesaptı oyunun milyon tane sorunu var insanların bu oyunu oynamadan önce bunları bilmesi lazım asla sizi düşünmüyorlar tek istedikleri paket açın para yatırın

Oğuzhan

Evet doğru söylüyorsun bugünde görev moduna yeni bir şey geldi 92 ile 100 arasında bir oyuncu sonuna kadar geldim teke tek vardı iki kez karşılaştım biri fc 24 3 cüsüydü diyerikinin ise 300k kupası vardı ve bütün oyuncular 100 reytinhdi o na rağmen iyi oynadım ama kaybettim sinir krizi geçirdim

Ea Sports Hesap Aniden Kayboldu

02 Eylül 2023 19:39