Hande sonuçtan çok memnun

Dyo Boya Silinebilirlik Yalanı

28 Mayıs 2023 20:54
Hande'nin Teşekkür Mesajı
“Sadece şikayet vara yazdıktan sonra ürünlerinin arkasında duran tek firma çıktı gerçekten hemen bana boya ayarlandı Dyo teknoplast 17 kg ile değişimim yapıldı teşekkürler”

Dyo Boya silikonlu dinamik mat üzerinde hani silinebilir falan yazıyor ya yok öyle bir şey sildiğin zaman duvarda kocaman kocaman gölgeler görüyorsun fiyasko resmen 1 adet 17 kg bir adet de 2.5 kg aldım Kartepe rengi Allah'tan bir de gri falan olsa demek hepten belli olacak silince boyanın renginin çıktığı yalan söylüyorlar. Silinebilir falan değil videoyu da paylaşıyorum o kadar usta parası vs. Boşa gitti yani.

29 Mayıs 2023 08:50 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sn. Tüketicimiz, Şikayetiniz tarafımızca ele alınmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçip, sorununuzun çözümü konusunda destek sağlayacağız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

29 Mayıs 2023 17:13

Sn. Yetkili, Tüketicimiz ile yapılan görüşmede, yaşanan sorunun nedenleri hakkında bilgi verilmiştir. Bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, DYO BOYA FAB. SAN. VE TİC. A.Ş.

30 Mayıs 2023 09:51

Dün beni aradılar neymiş boyaları aslında silinemiyormuş ama TSE standartlarında tozu alınsa bile siliniyor kabul ediliyormuş yani anlayacağınız adamlar bizim markaya yaklaşmayın diyor. Bir de ben geçen sene bir tane 17.5 bir tane de 2.5 kilo boya aldım 2 bin lira para verdim üstüne 4 bin lira boyacıya verdim şu an Mis gibi 6 bin lira zarara girdim gelmiş zamlarla herhalde 2 katı zarardayımdır adam diyor ki yöneticime kabul ettirirsem size boya verelim bu sefer de döndü yöneticim eğer evini yine boyayacaksa indirim kuponu tanımlayalım dedi şaka gibi ya sen beni zaten zarara sokmuşsun ve ben ne kadarlık olursa olsun alırım dediğim halde bu silinebilir diye bana senin bayin verdi madem siz beni zarara sokuyorsunuz ben de bütün sosyal medya ağlarında Dyo Boya kalitesizliğini daha 1 yılı yeni dolacak olan evin duvarlarını her yerde paylaşacağım paylaşacağım ki insanların zaten zar zor kazandığı para sizin yüzünüzden ziyan olup gitmesin.

27 Aralık 2023 16:12

Gülhan sonucu yetersiz buldu

Gülhan
27 Ekim 2023 16:51
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Boya Renk Hatası İle Hayal Kırıklığı

Pınar
19 Kasım 2024 18:57

Dyo Silinebilir Diye Satılan Boyanın Silinince Daha Beter Olması

20 Mayıs 2024 18:09
Dyo Silinebilir Diye Satılan Boyanın Silinince Daha Beter Olması
Nehir sonuçtan hiç memnun değil

Dyo Marka İç Cephe Boyası Kötü Kalite Ve Hatalı

01 Eylül 2023 22:45