Duru Akülü Araba Yanıltması

24 Aralık 2024 00:05

Instagram'da Duru akülü araba sayfasından akülü araba siparişi verdim. Kargonuzun teslimata çıkması için sigorta bedeli de ödemeniz gerekiyor denildi ve 2. Bir ücret istendi.

Kızıma doğum gününde akülü araba almak istedim hem engellediler hem de bir akülü araba yok ortada. Yasal olarak da işlemler başlatıldı. Bunlar sürekli hesap değiştiriyorlar. TikTok hesapları da varmış.

23 Aralık 2024 02:10

Instagram'da @duruakuluaraba sayfasından akülü araba siparişi verdim. Kargonuzun teslimata çıkması için sigorta bedeli de ödemeniz gerekiyor denildi ve 2. Bir ücret istendi. Kızıma doğum gününde akülü araba almak istedim hem engellediler hem de bir akülü araba yok ortada. 14 bin liramı aldılar. Sizden ricam etrafında düşünen insanlar varsa lütfen uyarın zaten yasal olarak da işlemler başlatılacak. Bunlar sürekli hesap değiştiriyorlar. TikTok hesapları da varmış.

23 Aralık 2024 01:53

Instagram'da @duruakuluaraba Duru akülü araba sayfasından akülü araba siparişi verdim. Kargonuzun teslimata çıkması için herhangi bir kaza durumunda sigorta bedeli de ödemeniz gerekiyor denildi ve 2. Bir ücret istendi. Onu da aldılar ve beni engellediler. Kızıma doğum gününde akülü araba almak istedim hem engellediler hem de bir akülü araba yok ortada. Sizden ricam etrafında düşünen insanlar varsa lütfen uyarın zaten yasal olarak da işlemler başlatıldı. Bunlar sürekli hesap değiştiriyorlar. TikTok hesapları da varmış.

23 Aralık 2024 01:52

Instagram'da @duruakuluaraba Duru akülü araba sayfasından akülü araba siparişi verdim. Kargonuzun teslimata çıkması için sigorta bedeli de ödemeniz gerekiyor denildi ve 2. Bir ücret istendi. Kızıma doğum gününde akülü araba almak istedim hem engellediler hem de bir akülü araba yok ortada. Sizden ricam etrafında düşünen insanlar varsa lütfen uyarın zaten yasal olarak da işlemler başlatıldı. Bunlar sürekli hesap değiştiriyorlar. TikTok hesapları da varmış.

@evaakuluaraba Akülü Araba Siparişimde Yanıltıldım

07 Kasım 2024 11:03
Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 11:07

22 Şubat 2024 18:46