Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Dumankaya Miks Sitesi: Kötü Bir Site Deneyimi

20 Eylül 2023 22:54

Dumankaya miks sitesi kadar kötü bir site olamaz. Olağan site fiyatlarından daire kiraları neden ucuz diye düşünmeyin, çünkü aidatınızın karşılığını kesinlikle alamayacaksınız. Isınma sorunu var, belli bir kattan yukarıdakilere çıkan suda ısı kaybı olduğu için normal şekilde ısınamadığınız halde ortak gidere yansıtılacak bedel sebebiyle hep fazla fazla ödeyeceksiniz. Boşuna ısınma vanalarınızı kısmayın kesinlikle farketmediğini göreceksiniz, çünkü sayaçlar bir yalan. Sitenin ısınma sistemi problemli, ısı kaybı var, ve bu da hep sakinlerden çıkıyor. Yürüyen merdivenler, bazen yürüyor bazen yürümüyor. Yönetim nasıl tasarruf isterse yani. Spor salonunun havalandırmasını 3 ay boyunca ısrarla talep ettikten sonra yaptılar, tabi bazen çalışmayabilir yine de. Camlar yılda bir defa temizlenirse şanslısınız, iki defa temizlenirse bayağı bir şanslısınız demektir. Bu siteye giden paranızın karşılığı hiçbir zaman olmayacak. 5 yıl bu sitede yaşayan biri olarak hepsi tecrübe edildi.

Zeray İnşaat Yeni Dairemde Isıdan Asansöre Kadar Sorunlar!

Tarik
12 Şubat 2024 18:56

Yönetim Sorunları Ve Yetersiz Hizmetlerle Dolan Site Yaşamı

Hasan
09 Ocak 14:01

Oğuzhan
09 Mart 13:28
Sızıntı, Soğuk Ve İlgisizlik: Çözüm Bekleyen Sorunlar
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Dekar Yapı İle Her Güne Yeni Bir Sorun!

Sezen
06 Aralık 2023 11:57

Site Sakinleri Olarak Çözüm Bekleyen Ciddi Yönetim Ve Güvenlik Sorunları Yaşıyoruz

Sevda
01 Mayıs 16:21