12 Aralık 2024 12:13

Instagram Duhakids'den 2 aralıkta verdiğim siparişim en geç 3'üne kadar kargoya teslim edileceği söylendi fakat kargolanmadı. 4 aralıkta kargoladınız mı diye sordum 'evet' cevabını aldım fakat kargolanmamıştı 5 aralıkta kargoya verildiğini öğrendim. Dağıtıma çıkınca kargo firmasından bilgilendirme mesajı gelecek dediler fakat ayın 10una kadar ne bir mesaj geldi ne de bir arama geldi. Satıcı ile iletişime geçtiğimde ise kargo firmasıyla görüşün cevabını aldım ve görüştüğümde kargo firması 7 aralıkta adrese gelmişler ulaşamamışlar dedi telefon num teyidini sordum ve sisteme tel numaramın yanlış yazıldığını söylediler bu sebeple de ulaşamadılar haliyle. Satıcı ile iletişime geçip hakkımı aradığım da ise kendinize gelin, üslubunuza saygınıza dikkat edin ben sizin kocanız çocuğunuz değilim vs. Gibi saçma sapan kabaca bir tavırla karşılaştım. Sonuç olarak kargom geri iade gitmesin hem satıcı hem ben tekrar uğraşmayım diye kargo firmasına gidip teslim almak durumunda kaldım ama ürünler tamamen hayal kırıklığı almasaydım daha iyiydi hem ürün kalitesi hem de satıcının tavırları yüzünden alışveriş yaptığıma bin pişman olduğum bir satıcı! Ürünlerin kalitesi, dikişleri, kumaşı, boyları, defolu çok aşırı kötüydü.

11 Temmuz 2023 17:04
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Miababy Sipariş Verdiğim Ürünler Hakkında Bilgi Eksikliği Ve İade Sorunu

Merve
14 Eylül 2024 15:50
Kübrahan sonuçtan hiç memnun değil

Kübrahan
13 Nisan 2025 01:46