28 Temmuz 2024 22:15

Dr. Serdar Hakan Çiftçi ve ekibinin hazırlamış olduğu 22 Temmuz (Güya) "ücretsiz" detoks grubu için katılmaya çalıştım. Katılımcılardan forever marka
1) 1 litre'lik sarı Aloe Vera= $21.92 USD
2) 1 litre'lik şeftali ya da Mango Aloe Vera= $21.92 USD
3) Forever Lite Ultra=$29.74 USD
Almanız isteniyor. Ayrıca grupta bir de indirim kodu: 9000020944. Paylaşılıyor. Ben bu kodu kullanmadan hepsinden ikişer sipariş verdim toplamda $147.08 dolar ödeme yaptım. Ancak bu kodu kullanmadığım için ürünleri almış olmama rağmen detoks programına alınmadım. Şimdi tüm sosyal platformlardan insanlığa faydalı olmak, ücretsiz detoks hizmeti vermek, ben en iyisiyim, en iyi ben bilirim, bu takviyeler olmazsa sizden de bir şey olmaz videolarının hepsinin yalan olduğu satılan bu ürünlerden üyelik ve her satıştan kar elde ettiğinizi söylemeyecek misiniz? Bari dürüst olun! Okumuş kesimin yanıltıcılığı da böyle oluyor sanırım. Görseller ektedir.

23 Aralık 2024 15:40

Yorumların hepsi doktorun kendi elemanları. Ben ürünleri verilen siten aynı markadan aldım ancak indirim kodu kullanmayı unuttum. İndirim kodu kullanmadığım için beni gruptan attılar.

Yorumlar (37)

En En

Bir video da gördüm ve Serdar Hoca'yı araştırdım. Videolarını izledim Ve propolisi öğrendim. Hasta değilim ama balık yağı ve propolis Almaya karar verdim. Doğru ürün buydu. Bunu en ucuz nereden alabilirdim. Piyasada1-2 yerde buldum güvenip de alamadım ucuz olsa da, güven yok. Kendi sitesinden Almaya karar verdim. Sitede balık yağı ₺1.200 TL idi. Serdar hocanın verdiği kodla ancak ürünler indirimli alabildim. *Serdar hocanın bundan ne kar var, Benim ne zararım var. +Benim hiçbir zararım yok karım oldu. +Serdar Hoca için ise bence ; bence diyorum, hocaya sormadım, sormakta Bize düşmez. Olsa olsa, şirketin yapısına bakarsan yüklü alım yapanlara promosyon veriyor. Bu ürün veya maddi olabiliyor Burada Serdar hocaya nasıl suçlarız. Ürünü o satmıyor ki Grupta propolis kullanıp iyileşen hastalarının konuşmalarını dinliyoruz. Konuşmaları baktığımızda sahte olmadığını anlayabilirsiniz. Onca iyileşen hastanın yanında burda bir tane kötü sonuç alan yorum var. İstatistiki olarak da küçük bir yüzde.

En En

Ayrıca. Bu ürünleri sitenin satış fiyatı üzerinden alabilirsiniz hiçbir şekilde indirim alamazsınız ki ben alamadım. Ancak Serdar hocanın vasıtasıyla indirim alabildim. O da kazanıyormuş varsın kazansın size ne, bize ne. Hoca ürünü indirimli fiyata alıp üzerine koyup bize satmıyor ki. Eğer öyle olsaydı o zaman size hak verirdim. Hoca ile karşılaşmamış olsaydık bu ilacın kutusunu 1400 TL'den aşağıya hiçbir yerden alamazdık Biz hocanın sayesinde hem ürünleri indirimli alıyoruz, hem de hocadan istifade ediyoruz. İlacı üreten firmanın etken maddeyi muhtemel az kullanmış ki hocamız yüksek oranda tüketmemizi tavsiye ediyor. Keşke hocamızın firmaya sözü geçse de etken maddeyi arttırsalar. Ama maalesef firma yabancı ve sistem kapitalist. Ben balık yağı kullanıyordum En iyi marka. Hocamızın bir videoda Herkesin önünde yaptığı balık yağı testini izleyerek gerçeği öğrendim anladım sonra elimdeki iki kutu balıkyağı çöpe attım. 1.500 TL. Uyanmama vesile olduğun için ayrıca teşekkür ediyorum Serdar hocam.

Ömer

Sayın doktor, eğer gerçekten menfaat sağlamadan insanlara yardım edecekseniz bunun için filan ürünü filan siteden alın şeklinde yönlendirme yapıp WhatsApp gruplarında adına detoks dediğiniz işlemlere yönlendirme yerine. Sistemi başta aşağı anlatan bir bilimsel makale hazırlayıp bilim sergilerinde yayınlatın. Böylece hem literatüre girmiş bir tedavi sistemi kazandırmış olursunuz hem de herkes bundan faydalanır. Ha yok ilaç firmaları veya onkologlar makaleye engel oluyor diyorsanız o zaman çalışma için Sağlık Bakanlığına baş vurun (ya da fda ya) bir bütçe alın insanlar o bütçeye hibe versinler ve gerekli klinik çalışmaları yapıp sonuçlarını paylaşın ve resmiyet kazandırın. Bir çok kişi var ki kanser ilacını ben buldum engel oluyor diyen.

Eyüp

Esile hanım propolis ürünün adı nedir. Merak ettim.

Gülcan

Neden indirim kodunu kullanmadınız.? Sebebi ne.?

Gülcan

Siz neden bu kadar öfkeli ve hırçınsınız.? Siz madem bu insanlara güvenmiyordunuz neden ürünleri satın aldınız.? Ben güvenmediğim doktorun salık verdiği ilaç ya da benzeri ürünü satın almam. Siz ücretsiz tedaviye koşa koşa gitmişsiniz, zaten kendi cebinizden vereceğinizi bildiğiniz ürünü almışsınız, bu ürünü kendi sitesinden alırken kodu kullandığınızda doktorun kazanacağı miktara kızıyorsunuz. Aynı anne ve babadan doğmuş insanlar bile belli bir menfaate dayanmadan hiçbir şey yapmadığı bir dünyada sıfır karşılık ile kendinize hizmet bekliyorsunuz. O kod size verildiğinde (çok zekisiniz ya olayı anlayıp) ben almak istemiyorum deseydiniz ya.? Ama siz doktorların size kayıtsız şartsız hizmet etmesini beklemişsiniz. Bu da aynı kapıya çıkmıyor mu.? Siz kendi mefeatiniz için doktorları kullanmak istemiş başarmayınca doktorlar bizi kullanıp para kazanıyor diyerek hırsınızı buradan almak istemişsiniz.

Esila

Esim aldı ilaçları vitaminleri. Ona siteyi ve ürünleri gönderdim o da satin aldı. Neden indirim kuponu nu kullanmakta bu kadar israriniz? Dur tahmin edeyim, indirim kuponu kullanilinca, ürünlerin doktor tavsiyesi ile alındığını görülecek ve doktora belli bir miktar komisyon verilecek. Tek zeki sizsiniz değil mi? Adam bu ürünleri anlaşmalı olarak satıyor ve bundan indirim kuponu ismi altında para kazanıyor.

Ayşe

Kesinlikle kandırılıyorsunuz. En ufak bir bilimsel yayın makale yok yaptığı şeylerle ilgili. Paranızı alma peşinde biri ben uzman doktorum, umut taciri birisi ve aksini söyleyenle her platformda tartışırım.

İlahi

Saadet zincirine hayır! :d

Seçil

Siz konuyu çok yanlış anlamışsınız :)

Serdar

Uzman doktor olmayı bırakın; herhangi bir üniversite mezunu olsaydınız bile, pubmed te "propolis canser" yazıldığında 4 bin den fazla makale olduğunu görürdünüz. https://scholar.google.com/scholar?q=propolis+cancer&hl=tr&as_sdt=0,5&as_rr=1 Şu an onkologların bir çoğu da propolisi kanser hastalarına kullandırıyorlar. Aksi takdirde bu hastalar fitoterapistim diyen istismarcıların eline düşmekteler. Ayrıca burada atılan iftira bambaşka bir konuyla ilgili. Benim bu siteden ricam, asılsız iddiaların kaldırılmasıdır. Çünkü bu durum direkt itibar suikastidir. Eğer hastalardan ücret almadığım için bu yapılıyorsa; her şeye rağmen ben bu iyilik hareketine devam edeceğim. Dr. Serdar Hakan Çiftçi

Aygül

Meyve veren ağaç taşlanır.

Şerife

Sağ olun Sayın Hocam Binlerce kisinin hayatına dokunup fayda görmelerini sağladığınız, hâlâ gece gündüz demeden faydalı olmaya devam ediyorsunuz. Meyve veren Ağaç taşlanır. Firmanın Hukuk savaşı açtığı uygunsuz satıştan üç BES kuruş daha az ödeyip marifetmiş gibi bahsetmesi bu sistemi bilmediğinin göstergesi. Çünkü kendisi Firmanın istediği şekilde etik yollardan üyelikle alsa, aldıkça daha az ödeyeceğini, Hukuki hakları olacağını bilmiyor. Oysa sizler hak yememek adına bunları indirimli almamız, puan kazanmamız ve en önemlisi hukuki haklarımız açısından üyelikle almamız için yönlendiriyorsunuz. İsteyen doğru yolu seçer, isteyen de yukarıdaki kisi gibi gayrimeşru yolları tercih eder. Allah Sizlerden Razı olsun. Hakkınızı Helal Ediniz... Tüm hizmetlerinizi Emeklerinizi Kişi ayırt etmeden herkese hibe eden sizsiniz. Bu herkesin değil Er kişinin harcıdır.

Esila

Uygunsuz satış mi? Doktorun istediği ürünün aynisini aynı markasını sadece indirim kodu kullanmadan aldım ve beni derse almadılar.

Güler

Serdar hocanın yıllardır verdiği emeği bizler biliyoruz. Özel hayatı kalmadığı gibi olağan üstü çaba göstererek hastaların şifa bulması için büyük çaba harcıyor. Her şeyden önce ürünü firmadan almayıp bilmediği bir yerden alarak arkasında duran bir güvence de yok. Ayrıca kabul edilemez bir şekilde ödemeyi bu markete yapıyor ama diğer marketten alışveriş yapmak istiyor.

Esila

Aynı ürün sadece indirim kodu kullanmadım. Bir daha okuyun

Fatma

Doktor bey haklı katılıyorum ☝️

Sefer

Sayın hocam bu yorumu hak etmiyor Serdar hocamın takipçisiyim insan sağlığı için elinden geleni yapıyor Çok doğru bilgiler veriyor tanıdığım en güzel doktor iyi ki tanımışım. Maddi kaygılarla üç kuruş az ödeyip kar etmeyi düşüneceğinize bence hocayı dinlemeliydiniz. Hocaya inanıp yanında yürüyenlere de saygısızlık yaptığınızın farkındasınızdır umarım.

Sefer

Şöyle ki bu benim tamamen Kendi düşüncem ve doğru olduğuna inanıyorum Serdar hoca iyi bir doktor iyi Bir doktorun vizitesi malumunuz 5-10 bin tl bakabilirsiniz araştırıp. Kendisi de belirtti zaten bu ürünlerden cüzi bir miktar kendilerine üretici firmadan kar payı gidiyor ve bence çok normal siz bu doktorla yüz yüze neredeyse istediğiniz zaman hemen hemen bazı akşamlar canlı yayınlarda bu aldığınız bu ödediğiniz ücretlerle selam vermezler size bu insana haksızlık ediyorsunuz bence ve kendisinden Allah razı olsun diyorum tabii ki ekmek kazanacak fakat verdiği bilgiler dilediğiniz paranın yanında okyanustaki Damla gibi

Esila

Soruya cevap verin, neden illede indirim kuponunu kullandırmak istiyor. Ben urunu aynı marka aynı yerden indirim kuponsuz aldım. Kabul etmedi neden?

Fatma

Doktor serdar Hakan bey haklı olarak başka yerden aldığınız ürünü kullanmanızın riskini almamış ülkemizde maalesef her ürünün sahtesi kalitesizi yapılabiliyor ayrıca ürün satışının geliri gideri sizi bizi ilgilendirmez ürünün arkasına kendi adını kariyerini koymuş Ben şu anda detoks grubundayım saat 22:00-23:00 saatlerine kadar bizlerle toplantılar yapıyor katılımcıların kronik hastalıklarına göre uygulama ile ilgili durumlarını sürecin nasıl devam ettiğini iki günde bir internet konferanslarla takip ediyor motive ediyor ekibiyle birlikte 7-24 iletişim halindeler ve bu hizmetlerinden de hiç ücret almıyor Kim işini böyle titizlikle takip eder ben rastlamadım Kendisine ve ekinine ayrıca teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum Sizden de şikayetinizi geri almanızı rica ediyorum hatanızın nedenini umarım anlamışsınızdır teşekkürler 🙏

Gül

Hiç kimse babasının hayrına bedava hasta bakmaz ve saatlerce konferans vermez bir çıkarı olmasa size göre az bir komisyondur kendi üstünden indirim kodu kullandıararak sizden gelecek 5 bin tl yerine aylık geliri belkide çokkkkk çokkkkk fazladır biz sadece küçük bir kazanç olarak görebiliriz tam bilmiyoruz

Esila

Senin anlama kabiliyetin yok. Aynı ürün aynı website aynı marka sadece indirim kuponu kullanmadım. Neden illede indirim kuponu kullanmaya zorluyorsunuz.

Ayşe

Hangi kariyeri pardon? Söylediği şeyler bilimsel değil yayını makalesi yok. Sadece paranızı almak için uğraşıyor. Lütfen inanmayı. Ben de doktorum söylediği şeylerin bilimsel yayını yok ailem kanserdi iyileşti yalanından başka. Umut taciri benim ailem de kaptırdı para maalesef. Kanser olunca bunun gibiler fırsata çevirmeyi iyi biliyor. Kariyer için sizce en ufak bir yayını çalışması çalıştığı kurum adı yazmaz mı internette. Bir tane bilgi yok söylediği zırvalardan başka

Şükrü

Ben şu an detoks grubuna dahilim 3. Gün de 3 kilo verdim ve kendimi çok iyi hissediyorum serdar hocamdan Allah razı olsun

Esila

Army diet yapsanda verirsin.

Selman

Annem kanser tedavisi, ben de detoks tavisi oluyorum. Hiçbir şekilde hekimlik ücreti ödemeden, istediğiniz saatte aradığınız zaman hizmet veren samimi ve ihlaslı bir hocaya yalan yanlış istinat da bulunmayın. Ürünleri de bedava temin etseydi devlet içinde devlet olmuştu 😀 Vakıf olarak çalışmadıklarını biliyorum.

Saadet

Selman bey serdar beyin grubuna nasıl dahil olabiliriz?

Ayşe

Esila Hanım nokta atışı yapılarak düzenlenen etik ve kaliteli bir programda, konumunuzu yanlış belirtirseniz. ( kurallara uymaz iseniz) Sonuç alamazsınız. Siz programa dahil olamayıp sonuç alamadınız diye değerli insanların caba ve gayretlerini lütfen karalamayınız.

Esila

Okuduğunu anlamıyor musunuz? Ben ürünleri aynı internet sitesinden aldım, aynı marka sadece indirim kodu kullanmayı unuttum ve beni gruptan attılar. Bunu bana açıklar mısınız?

Mehtap

Yapılan yorumu hayretler içinde okudum. Doktor Serdar hoca Yıllardır ücretsiz hizmet vererek kalıcı sağlık ve zayıflama noktasında binlerce kişiye yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. Türkiye ve dünyanın her yerinde insanların sağlıklarının iyiye gitmesine yardımcı oluyor. Kişi üretici firmadan orijinal ürünü indirimli almak yerine, orijinal olmayan ürünü farklı yerden alıyor ve gruba girmek istiyor. X restorana ödeme yapıyor. Başka restoranda yemek yemek istiyor :) ) ) Gruba alınmayınca, buraya yazarak iftira atıyor. Bir de bunu açık açık söylüyor başka yerden ürünü aldım beni gruba almadılar diyor şaka gibi... (Şikayet var platformu) bu iftirayı nasıl yayınlıyor bunu anlamış değilim.

Musa

Komik yorumunuz ekipten mi bilemedim. Amazon satış kanalındaki ürünler üreticinin global satış kanalı gibi geldi bana. Yani hanım efendi dışarıdan da alabilir orijinal ürünleri. Detoks grubundan atmak nedir.

Cengiz

Yapılan ters yoruma çok üzgünüm, ürünler doğru yerden alınırsa direk detoks grubuna gırdım, zararlı ürünleri paketli ürünleri kullanmıyoruz, yürüyüş yapıyoruz bence detoks grubu çok faydalı ve bu yapılandan Dr. Bey ve ekibi maddi bir şey talep etmeliler. Teşekkürler emeği geçenlere

Esila

Bırak bu isleri. Aynı ürünleri aynı marka aynı siteden aldım. Sadece indirim kodu kullanmayı unuttum ve sizde beni gruptan attınız.

Serdar

Merhabalar. Ben Dr. Serdar Hakan Çiftçi. Hiçbir hastamdan şimdiye kadar ücret almadım ki bunu beni tanıyan herkes bilir. Kanser ve fibromiyalji hastaları beni bir şekilde bulur ve ben onlara elimden geldiğince yardım ederim. Şimdiye kadar birçok hastanın şifasına vesile oldum. Detoks ve kalıcı sağlık gruplarım ve 25 tane yönetici arkadaşım var. Bu arkadaşlar uygulamalarımda şifa bulup iyilik hareketimizde ücretsiz çalışanlardır. Türkiye de 2, yurt dışında 3 grup bana bağlı olarak yine aynı zihniyette ücret almadan çalışır. Bu arkadaş yurt dışı gruplarıma katılmak istemiş ama kullanacağı ürünlerin orijinallerini ana üretici firmadan almak yerine daha ucuz diye Amazon türü satış kanallarının birinden satın almış. Bu yüzden de ücretsiz gruplarımıza kabul edilmemiştir. Bir hadisi şerif var. "İyilik yapınız. İyilik yaptığınız kişiye karşı savunmanızı alınız." Ben yardım ettiğim binlerce hastanın arasından böyle tek bir kişi çıktı diye, yolumu değiştirmeyeceğim. Niyet hayır akıbet hayır. Selam ve sevgilerimle.

Esila

Geçin bu isleri. Neden illede indirim kuponu kullandırmaya zorluyorsunuz? Bunu bana açıklar mısınız. Ben zaten aynı urunu aynı siteden aldım.

Sefa

Sağ olun hocam, ülkemizde sizin gibi doktorlara çok ihtiyaç var.

26 Haziran 2024 10:28